If-Koubou

Pebble Smartwatch lansează o versiune atrăgătoare din oțel

Pebble Smartwatch lansează o versiune atrăgătoare din oțel (Cum să)

CES, ediția anuală a Consumer Electronics Show, se întâmplă chiar acum în Vegas, iar How-To Geek are cizme pe teren. Pebble Smartwatch a lansat o nouă versiune realizată din oțel inoxidabil în loc de plastic. Este elegant, robust și face tot ceea ce a făcut versiunea veche.

Noul model de oțel ridică prețul cu încă o sută de dolari, astfel încât veți pierde 250 USD pe piesa dvs. din Pebble Steel dacă alegeți să obțineți unul - deși acest lucru este încă ieftin în comparație cu cele mai multe ceasuri premium. Acesta este fabricat din oțel inoxidabil măcinat premium și sticlă Gorilla, vine fie din mată neagră sau din oțel inoxidabil, și vine cu benzi metalice și din piele. Este de asemenea impermeabil.

Totul functioneaza exact la fel ca atunci cand am revizuit modelul obisnuit Pebble - care este un smartwatch excelent pe care majoritatea oamenilor din echipa noastra au trecut. Puteți să-l conectați fie la Android, fie la iPhone, toate alertele funcționează într-adevăr foarte bine.

Potrivit paginii lor de produse, există doar o ofertă limitată de ceasuri Pebble Steel în acest moment, deci dacă doriți unul, ar fi mai bine să intrați în primul val sau să așteptați un timp pentru ca aceștia să aibă mai mult în stoc . Apoi, CES va avea probabil o mulțime de anunțuri noi despre smartwatch, așadar ar fi bine să așteptați câteva zile înainte de a lua o decizie. Dacă vă decideți să obțineți unul, vor începe să livreze în februarie.

Original Pebble pe stânga, Pebble Steel pe dreapta

Este cu siguranță mult mai atractivă decât modelul anterior, care a simțit un pic ieftin și plastic în comparație cu un ceas de metal obișnuit. Suntem bucuroși să vedem Pebble împingând piața inteligentă în față și stabilind bara puțin mai sus. Chiar dacă nu doriți să cumpărați unul acum, inovarea și concurența înseamnă lucruri bune pentru noi, consumatorii.