If-Koubou

Cele mai bune 10 proiecte pentru a vă câștiga o vizită de vizitare a Zilei Memoriale

Cele mai bune 10 proiecte pentru a vă câștiga o vizită de vizitare a Zilei Memoriale (Cum să)

Ce modalitate mai bună de a vă lansa vara decât de a construi ceva pentru a-ți uimi vecinii cu o simfonie de brațe, zgomote, bâlbâiuri și alte zgomote mai bune de apel-ambulanță? Citiți în timp ce subliniem 10 proiecte periculoase și periculoase.

În timp ce proiectele geeky de toate dungile sunt distractive, există doar ceva despre proiectele care necesită ochelari de protecție, îmbrăcăminte de protecție și, eventual, un adăpost de șoc, care ne fac pin pentru un tânăr petrecut cu seturi de chimie și vecinii voștri ca discipline de testare. Dacă sunteți în căutarea unor distracții geek live-on-the-margine pentru lista de activități Memorial Day, nu mai căutați.

Următoarele proiecte variază de la "Nu uitați să purtați ochelarii de protecție!" La "Purtați o cască și actualizați voința!" - considerați-vă că ați fost avertizat corespunzător și nu faceți nimic pe care Chuck Yeager nu l-ar face.

Construiți o lanternă cu laser albastru de 1W

Ce este mai distractiv decât să strălucești un laser pe lucruri? Shining un laser pe lucruri și le aprinde focul. Această construcție nu este pentru un începător atât din punct de vedere tehnic, cât și din punct de vedere al siguranței. Dacă vă puteți ocupa de construirea, cu toate acestea, sperăm că veți avea suficientă simț comun pentru a cumpăra ochelari de protecție cu laser.

Finalizați-vă decorul de laborator cu o scară a lui Jacob

Multe dintre lucrurile din această listă sunt periculoase, în sensul că puteți să vă aprindeți accidental focul sau să străluceți un laser în ochi. Construirea unei scări a lui Jacob este un tip complet diferit de periculoase și bine în "dacă o ștergi, vei scurta inima și vei muri". Este un proiect absolut minunat dacă vă jucați cu electricitate, dar cu siguranță nu este pentru începători. Citiți mai multe despre construirea unei scări a lui Jacob aici.

Construiește o alunecare a culoarului de craniu al proporțiilor epice

Pur și simplu nu fac diapozitive de tip Slip 'n' cum făceau. Inarmat cu cateva role de taramuri de polimer grele, un furtun si, pentru aventuros, un sapun sau un lubrifiant pentru a imbunatati cu adevarat viteza, poti sa recreezi indrazneala aventurilor copilului tau Slip 'n Slide pe o scara mult mai mare . Dacă foaia de plastic simplă și furtunul nu sunt suficiente pentru gusturile dvs., verificați acest ghid pentru o alunecare și o alunecare automată.

Întoarce-te într-un foc de artificii omului cu un fir de incendiu

S-ar putea să asociați Firewire cu un tip de combinație port / cablu găsit pe computerele Mac, dar este, de asemenea, un termen utilizat pentru o minge flaming de vată de oțel atașată la un fir. Ați citit corect, vata de oțel (în condițiile corecte) este foarte inflamabilă și atunci când rotiți-o generează un spectacol uimitor. Vizionați videoclipul de mai sus pentru ao vedea în acțiune și apoi apăsați pe acest link pentru a afla cum să faceți acest lucru.

Creați un vizualizator de sunet în viață reală

Doriți să vă jucați cu focul, dar nu într-un mod care ar putea să vă dăruiească gazonul cu scântei și să vă așeze un fir de păr? Construiți un tub Ruben. Tuburile lui Ruben sunt un mod inteligent în care poți folosi focul pentru a vizualiza undele de sunet. Este un experiment fizic clasic în care gazul inflamabil este împins într-un tub cu zeci de găuri mici găurite în el. Gazul este aprins și apoi sonorul este pompat în tub. Aici se întâmplă minunata.

Sunetul apare atunci când ceva modifică presiunea aerului (de exemplu, tunetul este atât de uimitor de tare, deoarece iluminatul care îl provoacă rapid și puternic modifică presiunea într-o zonă relativ mică). În cazul tubului lui Ruben, datorită flăcărilor, vedem schimbările efective de presiune induse de undele sonore. Știința e minunată.

Construiți propriul tău tub Ruben cu acest tutorial.

Reciclați-vă drumul spre săgețile de gazon DIY

În 1988, Lawn Darts au fost interzise de către Comisia pentru siguranța produselor pentru consumatori pentru a fi ceea ce sa ridicat la un joc uriaș de aruncare cu aruncătoare de lamaie, comercializat ca o activitate distractivă a curții. Dacă vă îndrăgostiți de un moment de weekend lung, trebuie să vă întoarceți la mulțimea DIY. Veți găsi câteva darts simple pe bază de sticle - văzute în fotografia de mai sus sau, pentru cei mai aventuroși care doresc să construiască un dart superior, puteți obține planuri mai avansate aici.

Construiți o aruncătoare de viteză de mare viteză

Ce spui tu? Darts-urile de pe terasa par distractiv, dar prea tampon pentru interesele dvs. de proiectile? Destul de corect. Treceți peste săgețile de gazon de casă și săriți chiar în marile ligi ale rănilor de vârf - așteptați-să se întâmple prin construirea unui Atlatl, un instrument antic de aruncare a sulilor care mărește forța unui om care aruncă atât de mult încât să poată fi aruncată o suliță până la 100 de kilometri pe oră. Vizionați videoclipul de mai sus pentru a vedea cum se efectuează acest lucru sau faceți clic pe acest link pentru instrucțiuni detaliate.

Construiți un Jam Jet Jet

Jam Jar Jets sunt versiunea nebună a oamenilor de știință nebun de jeturi de puls fără valve. Este cel mai simplu design jet din jurul și nu necesită mișcare înainte pentru a susține combustia. Dacă sunteți interesat de știința brute a acesteia, faceți clic pe acest link Wikipedia. Dacă sunteți interesat să construiți unul pentru a câștiga drepturile de laudă pentru "Am construit o dată un motor cu jet de aer în garajul meu", vizionați videoclipul de mai sus pentru a vedea cum și apoi citiți mai mult la acest link.

Aruncați asediul spre vecinătate cu un trebuchet

Trebuchets au fost o armă de asediu medieval de putere uimitoare. Un trebuchet de dimensiuni mari este ușor de capabil să arunce un pian de sute de metri. În timp ce este puțin probabil să construiți o copie de dimensiune completă - după cum se vede în videoclipul NOVA de mai sus - puteți construi cu ușurință un mic model de lucru capabil de tipul distrugerii pe care ar fi mai bine să aveți o curte mare înapoi pentru a le conține. Consultați aceste planuri aici pentru a începe. Dacă doriți să păstrați lucrurile pe o scară asta nu va distruge mașina vecinului tău, verifică acest model mini Tin Altoid.

Apără-ți laboratorul de la zombi cu o minge de golf

Pistoalele de gunoi sunt un dime o duzină. Pistoalele de minge de golf sunt în cazul în care realul zombie de apărare și potențialul de vătămare a capului este la.Unde găsiți planurile de a transforma o grămadă de PVC, un compresor de aer, o cutie de bile de golf și o cutie de spray de corp Ax într-un lansator de proiectile care zdrobește craniul? Chiar aici.

Lucrați prin această listă de proiecte și veți sfârși prin povestile epice de glorie nebune de oameni de știință să vă împărtășiți cu copiii voștri sau, cel puțin, cu o farfurie în capul tău, pentru a atinge, pe măsură ce avertizezi apoi strict cu privire la importanța căștilor. Aveți un proiect distractiv (și dubios sigur) de împărțit? Să auzim despre asta în comentariile.