If-Koubou

Top 10 Comenzi rapide de la tastatură pentru Windows 10

Top 10 Comenzi rapide de la tastatură pentru Windows 10 (Windows 10)

Am folosit Windows 10 de peste 6 luni acum și este cu mult mai bun decât Windows 8. Îl folosesc pe computerul principal și am fost destul de mulțumit de acesta în general. Doar având înapoi meniul Start a fost probabil cel mai bun lucru pe care la făcut Microsoft. În zilele noastre, încerc să devin mai mult un utilizator de putere, așa că am învățat cum să personalizez Windows 10 după preferințele mele și cum să utilizez noile funcții snap și mai multe desktop-uri.

În acest post, voi trece prin cele 10 comenzi rapide de la tastatură pentru Windows 10 pe care cred că ar trebui să le înveți cu siguranță. Există literalmente sute, majoritatea dintre care nimeni nu va folosi vreodată. Am văzut deja câteva mlaștini care scriu postări precum cele mai rapide comenzi rapide de la Top 10 Windows 10, dar acest lucru este prea mult pentru utilizatorul mediu. Aproape folosesc 5 - 10 comenzi rapide zilnic. În orice caz, puteți accelera lucrurile puțin folosind comenzile rapide, mai ales dacă aveți un panou plat gigant, folosind o rezoluție superioară.

Cele mai bune comenzi rapide de la tastatură Windows 10

Windows Key - Simpla apăsare a tastei Windows va afișa meniul Start cu mixul de stiluri Windows 7 și Windows 8. Folosesc această scurtătură cel mai adesea pentru că puteți începe să introduceți numele unei aplicații sau să salvați aplicația Store sau computer și apoi apăsați Enter pentru al deschide.

Windows Key + D - Lipsesc spațiul de lucru? Această tastă rapidă va ascunde toate ferestrele și vă va afișa desktop-ul. Dacă o apăsați din nou, va aduce înapoi aceleași ferestre care au fost active mai devreme.

Windows Key + L - Această tastă rapidă va bloca ecranul în Windows 10. De asemenea, puteți apăsa CTRL + ALT + DEL și apoi apăsați Enter pentru a bloca ecranul, dar aceasta este, de asemenea, o opțiune bună.

Windows Key + E - Deschide fereastra Windows Explorer. Mereu mă încurc mereu cu fișiere, deci este o scurtătură foarte utilă. De asemenea, puteți configura folderul implicit pentru Explorer pentru a deschide acest PC sau Acces rapid.

Windows Key + R - Creează caseta de dialog Executare, care vă permite să executați rapid comenzi. De asemenea, este ușor să deschideți linia de comandă utilizând această comandă rapidă prin simpla introducereCMD.

Windows Key + Tab - Aceasta vă va arăta o miniatură a tuturor programelor deschise de pe desktop-ul curent și, de asemenea, o mică miniatură a fiecărui desktop din partea de jos. Puteți utiliza tastele săgeți pentru a selecta un alt program pe desktopul activ.

Windows Key + I - Deschide dialogul Setări Windows 10 unde puteți configura rețeaua, copii de rezervă, WiFi, confidențialitate, securitate și multe altele.

CTRL + tasta Windows + L / R săgeată - Aceasta este o altă scurtătură pe care o folosesc des. Acesta îmi permite să comut rapid între desktopuri folosind săgețile din dreapta sau din stânga împreună cu CTRL + Windows Key. Comanda pentru primele două taste nu contează nici.

Ctrl + Shift + Esc - Acest lucru va aduce noul manager Windows Task Manager. Comanda rapidă este aceeași ca în versiunile anterioare de Windows.

Windows Key + C - Asta va aduce Cortana în modul de ascultare, dacă ai activat Cortana. Nu folosesc Cortana mai mult decât preocupările privitoare la intimitate, dar eu sunt doar eu. Dacă o utilizați, aceasta este o scurtătură la îndemână.

Deci, acestea sunt cele 10 comenzi rapide pe care le-am găsit cele mai utile în Windows 10 până acum. Mulți dintre aceștia utilizează tasta Windows, astfel încât să fie și mai ușor de memorat. Spune-ne ce crezi! Bucurați-vă!