If-Koubou

Top 10 scenarii de film pentru a demostra teatrul de acasă

Top 10 scenarii de film pentru a demostra teatrul de acasă (Cum să)

Ați pus ultimul picior de sârmă, ați testat toate intrările și ați efectuat verificările sonore. Acum este momentul să impresionați oaspeții cu o demonstrație adecvată - verificați aceste 10 scene de film pentru a găsi clipul perfect pentru demonstrația dvs.

La Unpluggd au adunat 10 scene de film cu impact puternic, care vor uimi telespectatorii cu viziuni uimitoare și sunet bogat. Pentru fiecare dintre cele 10 ponturi, acestea au inclus capitolul discului și marcatorul de minute, astfel încât să puteți sări chiar la scenă - oferă și alte scene notabile din filme, astfel încât să puteți obține mai mult de pe fiecare disc înainte de a vă deplasa la următoarea demonstrație. Iată un exemplu de alegere de la roundup:

5. Cavalerul Negru

Capitolul 20, 1:15:12 - 01:22:25

Dark Knight este unul dintre filmele mele preferate, și acesta este unul dintre scenele sale cele mai intense. Fotografiat cu camere IMAX, această scenă va ocupa întregul ecran și va veni la viață. Veți simți zgomotul și zgomotul subwoofer-ului dvs., pe măsură ce Tumblerul trece prin tunel; iar imaginile largi ale orasului te vor zdrobi pe negrii.

Alte scene de nota ...

  • Secvență de deschidere cu jaf de bancă:Capitolul 1, 00:53 - 06:22
  • Scena Skyhook cu fotografii de ansamblu extraordinare pe ecran complet:Capitolul 9, 35:17 - 37:39

Apăsați pe link-ul de mai jos pentru celelalte 9 recomandări.

Top 10 scenarii de film pentru demonstrarea dvs. Home Theater [Unpluggd]