If-Koubou

Transferați sau mutați dicționarul dvs. personalizat Microsoft Office

Transferați sau mutați dicționarul dvs. personalizat Microsoft Office (Cum să)

Unul dintre marii noștri cititori a scris ieri întrebarea cum să migreze dicționarul Office personalizat de la un computer la altul și părea suficient de demn de scris pentru a beneficia de toată lumea. Mulțumesc lui Josh!

Dacă ați văzut vreodată linia de culoare roșie sub un cuvânt și ați ales opțiunea "Adăugați la dicționar", atunci veți înțelege despre ce vorbesc ... toate aceste cuvinte sunt stocate într-un fișier de dicționar personalizat și pot fi într-adevăr enervant pentru a intra din nou pe un computer nou.

Localizarea fișierului dvs. de dicționar

În Word 2003, va trebui să mergeți la Tools \ Options, apoi să faceți clic pe fila Ortografie și gramatică și să selectați Dicționare personalizate în acel dialog.

Pentru aplicațiile Word 2007 sau alte aplicații Office 2007, faceți clic pe butonul Office mare din colțul din stânga sus, apoi pe Opțiuni Word și apoi în secțiunea Proofing veți vedea "Dicționare personalizate"

Notă: Outlook 2007 vă cere să deschideți un nou e-mail înainte de a vedea butonul Office.

Aceasta va afișa ecranul în care puteți atribui dicționare personalizate, precum și să vedeți calea completă la fișierul dicționarului curent. După ce transferăm fișierul de pe computerul vechi la cel nou, va trebui să utilizați butonul Adăugați aici pentru a adăuga dicționarul, dacă nu este adăugat automat.

Rețineți că ar trebui să utilizați caseta de dialog Editare liste de cuvinte pentru a efectua modificări (nu încercați să faceți modificări în fișierul în sine, am citit despre persoanele care au probleme atunci când fac asta)

Backup sau transferare

Pentru a copia fișierul cu dicționarul, căutați în jos calea pe care ați văzut-o mai sus sau pur și simplu introduceți în bara de locație în explorator:

% AppData% \ Microsoft

Veți vedea una dintre cele două directoare, pentru versiunile Office 2007 se află, de obicei, în folderul Uproof, dar în versiunile mai vechi a fost în dosarul Proof. În orice caz dialogul de mai sus ar trebui să-ți spună calea completă.

Odată ce intrați în directorul respectiv, ar trebui să vedeți fișierul CUSTOM.dic, ceea ce doriți să creați copii de rezervă și să le transferați în aceeași locație în celălalt sistem ... sau puteți să le puneți în altă parte, dacă doriți, pentru instanță în dosarul Documente.

Rețineți că dacă deschideți fișierul, ar trebui să puteți vedea toate cuvintele dvs. personalizate. Doar nu faceți modificări de aici, dacă este posibil.

După ce ați copiat fișierul în aceeași locație pe celălalt computer (asigurați-vă că închideți toate aplicațiile Office înainte de a face acest lucru), ar trebui să puteți adăuga dicționarul personalizat pe computerul nou utilizând dialogurile pe care le-am explicat mai sus, dacă este nu a fost detectată automat sau ați decis să o puneți în dosarul documentelor.

Dacă aceasta este o caracteristică pe care o utilizați tot timpul, puteți să vă gândiți să mutați fișierul în Documente și apoi să reassignați dicționarul personalizat în acea locație. Acest lucru ar face ca backup-urile să fie mult mai simple, pentru că nu ar trebui să vă grăbiți să-l găsiți.