If-Koubou

Transferați muzică, aplicații și alte date de la un iPod Old Gen la unul nou

Transferați muzică, aplicații și alte date de la un iPod Old Gen la unul nou (Cum să)

Recent, Apple a lansat noua generație nouă iPod Touch & iPhones, iar dacă obțineți noua generație, probabil doriți transferul datelor. Aici vă vom arăta cum să faceți acest lucru cu ușurință utilizând iTunes.

Aici transferăm datele noastre de la cea de-a treia generație iPod Touch la cel mai recent model din generația a 4-a, utilizând iTunes 10.0.0.1 pe un computer Windows 7.

Aici avem dispozitivul nostru iPod Touch 3G de generația a treia. Observați că avem cele mai multe dintre ele în foldere utilizând noua caracteristică iOS 4. Din moment ce nu vrem să pierdem timpul setarea noului dispozitiv cu toate dosarele, aplicațiile și muzica ... vom folosi funcția de backup în iTunes 10 ... da iTunes ... cum funcționează de fapt și puteți înregistra și dispozitivul .

IPod de rezervă vechi

Mai întâi conectați vechiul iPod și creați-l înapoi. Doar faceți clic dreapta pe dispozitiv în iTunes și selectați Back Up.

Apoi așteptați până când procesul de copiere de rezervă se încheie.

Înregistrați & restaurați noul iPod

Apoi, conectați noul iPod și faceți clic pe dispozitiv și va trebui să treceți prin procesul de înregistrare. Sau puteți înregistra mai târziu dacă doriți.

Acum, când mergeți să o configurați, aveți opțiunea să o configurați ca un iPod nou sau să restaurați dintr-o copie de rezervă. Aici selectăm cea mai recentă copie de rezervă, apoi dă clic pe Continuați.

Apoi așteptați ca procesul să se finalizeze. Timpul necesar va depinde de cantitatea de date din rezervă.

După ce restaurarea a fost finalizată, am fost bucuroși să vedem toate datele transferate cu succes la iPad Gen 4, cu succes, inclusiv folderele pe care le-am creat pe dispozitivul vechi. Apoi, bineînțeles, am inclus noile caracteristici incluse ca FaceTime și aplicația Camera.

Puteți, bineînțeles, să o configurați ca pe un dispozitiv nou și să gestionați manual aplicațiile și conținutul dvs. dacă preferați această metodă.

În general încercăm să rămânem departe de iTunes cât mai mult posibil și există mai multe alternative acolo. Dar pentru înregistrarea unui nou iPod și restaurarea datelor de la cel vechi ... caracteristica de backup și restaurare funcționează bine.

Descărcați ultima versiune de iTunes