If-Koubou

Depanarea: Preveniți dialogul pop-up "Localizați Link Browser" când faceți clic pe Linkuri în Outlook

Depanarea: Preveniți dialogul pop-up "Localizați Link Browser" când faceți clic pe Linkuri în Outlook (Cum să)

Acesta este un post de oaspete de Aseem Kishore, un entuziast de tehnologie și blogger de plumb pentru Online-Tech-Tips.

Dacă utilizați Firefox ca browser prestabilit de Internet și Outlook ca client de e-mail, este posibil să fi observat că atunci când faceți clic pe un link URL într-un e-mail Outlook, veți obține o casetă de dialog pop-up intitulată "Locate Link Browser" Firefox se va încărca în mod normal. Nu pare să provoace nici o problemă, dar este cu siguranță foarte enervant să trebuiască să închideți caseta de dialog de fiecare dată!

Notă: Nu veți primi această casetă de dialog dacă aveți deja Firefox deschis pe computer. Apare numai atunci când faceți clic pe un link și Firefox nu este deja deschis. De asemenea, dacă utilizați IE, nu veți avea această problemă deloc.

Deci cum poți să scapi din când în când de acest dialog enervant? Urmați acești pași simpli pentru a remedia problema în Windows XP:

Pasul 1: Deschideți My Computer (Computerul meu) de pe desktop sau din meniul Start (Start).

Pasul 2: Accesați meniul Instrumente și faceți clic pe Opțiuni folder.

Pasul 3: Faceți clic pe fila Tipuri de fișiere și veți vedea o listă de tipuri de fișiere înregistrate, Extensii și Tipuri de fișiere. Sub coloana Extensii, căutați intrările cu (NONE) și în acel subset, găsiți intrarea sub Tipuri de fișiere care se numește URL: HyperText Transfer Protocol.

Pasul 4: Faceți clic pe butonul Avansat din partea de jos și faceți clic pe butonul Editați.

Pasul 5: Continuați și debifați opțiunea DDE. Se numește "Utilizați DDE" și este verificat în mod implicit. Vrem să ne asigurăm că nu este verificată.

Mergeți mai departe și faceți clic pe Ok și apoi la OK din nou și apoi închideți-vă! Acum da-i o lovitură și ar trebui să funcționeze! Puteți face același lucru și pentru această intrare: URL: HyperText cu Securitate. Aceasta este pentru legăturile HTTPS. A lucrat ca un farmec pe calculatorul meu!

Rețineți că dacă caseta text "Aplicația folosită pentru a efectua acțiunea" este necompletată, puteți face clic pe Răsfoire și puteți găsi aplicația Firefox.exe.

Dacă utilizați Windows Vista, este posibil ca metoda de mai sus să nu funcționeze. În Vista, trebuie să ștergeți unele chei de registry pentru ca caseta de dialog să se îndepărteze. Iată cum.

Pasul 1: Faceți clic pe Start, apoi pe Run și tastați regedit. Sau doar tastați regedit în Căsuța de căutare instantanee și apăsați Enter.

Pasul 2: Navigați la cheia de registry HKEY_CLASSES_ROOT \ HTTP \ shell \ open \ ddeexec.

Pasul 3: Ștergeți cheia de registry "ddexec"

Pasul 4: Repetați pentru următoarele taste:

„HKEY_CLASSES_ROOT \ HTTPS shell \ deschis \ ddeexec \“
„HKEY_CLASSES_ROOT \ FirefoxURL \ shell \ deschis \ ddeexec“
„HKEY_CLASSES_ROOT \ FirefoxHTML \ shell \ deschis \ ddeexec“

Acest lucru ar trebui să remedieze problema atât în ​​Windows XP cât și în Windows Vista! Bucurați-vă!