If-Koubou

Utilizați aplicația Apple Breathe pentru o zi mai atentă

Utilizați aplicația Apple Breathe pentru o zi mai atentă (Cum să)

Respirația cu grijă nu este doar un exercițiu sau buzzword, vă poate ajuta să vă concentrați și ascuți concentrarea. Acest lucru, la rândul său, vă permite să vă ocupați mai bine de anxietate, evenimente stresante și emoții negative precum furia și nerăbdarea.

Respirația cu grijă nu înseamnă că mereu țineți mintea în respirație. Înseamnă a lua un moment pentru a respira adânc și complet, concentrându-se doar pe respirație de la începutul până la finalizarea sa. Acest lucru poate fi dificil la început, deoarece mintea tinde adesea să se rătăcească, astfel încât utilizarea aplicației Breathe vă poate menține mai bine focalizată și pe sarcină când nervii sunt puțin înalți.

Aplicația Breathe este nouă pentru a viziona OS3, deci va trebui să actualizați Watch, dacă nu ați făcut-o deja. Pentru a utiliza aplicația Breathe, atingeți-o deschisă pe Watch. Începeți cu o sesiune de 1 minut și obțineți simțul pentru aceasta atingând butonul "Start".

 

Dacă doriți să măriți durata, rotiți coroana digitală pentru ao schimba de la un minut la cinci minute. Un minut este egal cu șapte respirații, două sunt egale cu 14 și așa mai departe.

Sala ta de respirație te va învăța să stai liniștit și să-ți aduci atenția la respirație.

Când sesiunea de respirație începe, Ceasul va atinge în mod repetat încheietura mâinii și vă va instrui să inhalați, atunci va înceta să vă atingă și vă va spune să expirați. Apăsarea vă permite să vă concentrați pe respirație în loc să priviți la ecranul Watch.

 

Veți face acest lucru pentru întreaga sesiune și, la sfârșit, vă va oferi un scurt rezumat al progresului dvs., precum și ritmul cardiac. Dacă doriți să treceți printr-o altă sesiune, atingeți "Respirați din nou".

Cu timpul, cu toate acestea, ideea este că veți practica treptat respirația profundă pe toată durata zilei, utilizând aplicația de sănătate a iPhone-ului dvs. pentru a urmări progresul pe care îl numiți "Minute Minte".

Sperăm că, odată ce respirați mai eficient, puteți începe să reduceți stresul și să aduceți un sentiment mai mare de pace, cel puțin în acele vremuri în care folosiți aplicația Breathe.