If-Koubou

Utilizați Android pentru a vă controla muzica fără a ieși din pat

Utilizați Android pentru a vă controla muzica fără a ieși din pat (Cum să)

V-ați dorit vreodată să puteți începe să porniți computerul și să nu mai redați muzică fără să atingeți tastatura și mouse-ul? Dacă aveți un dispozitiv Android, puteți face acest lucru doar cu două aplicații gratuite!

Instalarea Foobar2000

Foobar2000 este un music player cu arme elvețiene, și de aceea vom controla de la distanță folosind Android. Am discutat despre aceasta când vă arăta cum să convertiți un MP4 video într-un fișier audio MP3. Dacă nu aveți încă, mergeți la site-ul Web Foobar2000, descărcați-l și instalați-l.

Instalarea componentelor telecomenzii

Foobar2000 este modular; mai degrabă decât să includă toate caracteristicile posibile, multe funcții sunt implementate ca "componente" opționale. Dacă nu aveți nevoie de o caracteristică, nu există nici un motiv pentru a cântări calculatorul. Controlul la distanță este una din aceste caracteristici opționale, deci lăsați-o să se instaleze acum. Mergeți la pagina Controller Foobar2000 și descărcați pachetul all-in-one:

Apoi, asigurați-vă că Foobar2000 nu rulează, rulați programul de instalare și treceți-l, următorul-următor-următor, până la capăt. Nu este nevoie să modificați nicio opțiune.

Odată ce sa terminat, rulați Foobar2000. În acest moment, puteți primi un avertisment privind firewall-ul întrebând dacă doriți să lăsați Foobar2000 să acceseze rețeaua. Lăsați-o să treacă - avem nevoie de ea pentru a putea comunica prin rețea pentru ceea ce facem. Pentru a verifica corect încărcarea componentei, mergeți la Preferințe (Ctrl + P)> Instrumente> Control HTTP. Ar trebui să vedeți ceva de genul:

Ultimul lucru pe care îl vom face pe PC este să aflați ce este IP-ul local. Porniți o fereastră a consolei (Start> type CMD) și tastați ipconfig. Ar trebui să vedeți ceva de genul:

Adresa IP este 192.168.2.15. Al tău va fi probabil diferit. Scrie-o undeva.

În acest moment am terminat setarea lucrurilor pe PC. Să trecem la partea Android.

Instalarea clientului de control de la distanță Android

Vom folosi o aplicație Android numită Foobar2000 Remote Control. Faceți clic pe link și instalați-l pe dispozitiv.

Acum, asigurați-vă că sunteți conectat la rețeaua de domiciliu prin WiFi și rulați aplicația. Veți fi întâmpinați cu un ecran de configurare.

Atingeți adresa IP și introduceți adresa IP a computerului:

Derulați în jos și atingeți Tastați conexiunea. Ar trebui să vedeți un mesaj pop-up ("toaster") care spune "Conectat cu succes!"

Dacă sunteți curios, puteți continua să derulați - există multe alte setări pe care le puteți personaliza. Dar dacă doriți să vedeți dacă funcționează, atingeți butonul Înapoi de pe dispozitiv pentru a ieși din setări. Ar trebui să vedeți acum interfața principală. Apăsarea butonului mare de redare ar trebui să facă PC-ul dvs. să înceapă redarea muzicii.

Bara de căutare funcționează și puteți utiliza chiar și butoanele de volum ale dispozitivului pentru a modifica volumul de redare al PC-ului!