If-Koubou

Utilizați dBpoweramp pentru a converti fișierele audio

Utilizați dBpoweramp pentru a converti fișierele audio (Cum să)

dBpoweramp este utilitatea mea de conversie a fișierelor preferate. Puteți converti practic orice tip de fișier audio cunoscut. Staționând în tema înregistrării la domiciliu, acest utilitar este esențial. Când înregistrați inițial muzica dvs., acesta este în format WAV. După cum puteți ghici aceste fișiere cresc extrem de mari rapid. Utilizarea dBpoweramp vă permite să vă convertiți creațiile muzicale în fișiere mp3 comprimate. Veți obține o încercare gratuită de 30 de zile, astfel încât să nu pierdeți nimic acolo. Nu este recomandat de multe ori "plătește pentru" software-ul, dar acest lucru este cu siguranta meritat!

La instalare, puteți alege să încercați alte funcții, cum ar fi AMG, pentru a accesa meta datele unui disc.

După instalare, faceți clic dreapta pe fișierul WAV și alegeți formatul pe care doriți să-l convertiți. Multe opțiuni sunt incluse.

dBpoweramp este, de fapt, unul dintre puținele programe care vor utiliza de fapt ambele nuclee dacă aveți un procesor dual core, astfel încât ripping Discurile Compact este o briză.

Abia am dat această cerere justiției cu acest post. Dacă sunteți un connoisseur de muzică sau căutați o modalitate ușoară de a vă converti fișierele de înregistrare la domiciliu în format mp3, ar trebui să descărcați dBpoweramp! dBpoweramp funcționează excelent atât pe XP cât și pe Vista. Aștept cu nerăbdare să vă aud experiențele!