If-Koubou

Vedeți legăturile reale dincolo de adresele URL reduse în Chrome

Vedeți legăturile reale dincolo de adresele URL reduse în Chrome (Cum să)

Când întâlniți URL-uri scurtate, există întotdeauna acea îngrijorare în partea din spate a minții dvs. despre locul în care acestea într-adevăr duce la. Acum puteți obține o "peek-look" la legăturile reale din spatele acelor URL-uri cu extensia View Thru pentru Google Chrome.

Serviciile de scurtare a URL-urilor acceptate oficial în acest moment sunt: ​​bit.ly, cli.gs, ff.im, goo.gl, is.gd, nyti.ms, ow.ly, post.ly, su.pr, & tinyurl. com.

Inainte de

Când întâlniți o adresă URL scurtă, sunteți destul de mult pe cont propriu în a decide dacă să aveți încredere în acest link sau nu. Ar fi cu adevărat frumos dacă ați putea să vă plasați mouse-ul peste aceste link-uri și să știți unde vor conduce înainte de timp.

După

Odată ce ați instalat extensia, sunteți gata să accesați linkul care vizionează bunătatea. Rețineți că va trebui să reîncărcați toate paginile care au fost deschise înainte de instalarea extensiei.

Pentru primul exemplu, am ales o scurtă adresă URL din "bit.ly". După cum puteți vedea întregul link din spatele URL-ului scurtat este afișat foarte frumos ... nu există surprize ascunse acolo!

Notă: Nu există opțiuni de îngrijorare pentru extensie.

Un alt rezultat perfect pentru adresa URL "goo.gl" prezentată mai jos. View Thru va elimina cu siguranță o mulțime de stres legate de a face clic pe scurte URL-uri.

Bonus Găsiți

Doar din curiozitate am căutat o adresă URL scurtă care nu este listată ca fiind oficial susținută în acest moment. Am găsit unul cu domeniul "http://nyti.ms/" și View Thru au arătat perfect acest link ... deci asigurați-vă că încercați și pe alte servicii.

Concluzie

Dacă vă faceți griji în legătură cu unde vă va duce într-adevăr o scurtă adresă URL, extensia View Thru poate ajuta la atenuarea stresului.

Link-uri

Descărcați extensia View Thru (Google Chrome Extensions)