If-Koubou

Vizualizați adresele URL ca instrumente în Firefox

Vizualizați adresele URL ca instrumente în Firefox (Cum să)

Doriți o modalitate de a vizualiza URL-urile de link-uri oriunde vă aflați într-o pagină web, mai degrabă decât folosind bara de stare? Acum puteți face acest lucru foarte ușor cu extensia URL Tooltip pentru Firefox.

Inainte de

Aici este browserul nostru înainte de a adăuga extensia. În momentul de față, singura modalitate de a vedea "adresa URL a link-ului" este prin "Bara de stare" ... nu este foarte convenabilă dacă vă place să păstrați "Bara de stare" ascunsă pentru a conserva ecranul imobiliar.

După

Adăugarea extensiei face ca vizualizarea "URL-urilor de link" să fie mult mai ușoară. Acum, vizualizarea paginilor dvs. web poate fi mai fluidă fără a fi nevoie să vă schimbați vizualizarea de la articol la "Bara de stare" și apoi înapoi la locul în care ați citit din nou.

Notă: Opțiunea "Reîncărcați lungi adrese URL" este activată în această captură de ecran.

Opțiuni

Opțiunile pentru extensia de instrument URL sunt foarte simple. Alegeți dimensiunile de caractere pe care doriți să le utilizați și este recomandat să activați opțiunea "Wrap long URLs" pentru cea mai bună vizualizare a adreselor URL.

Concluzie

Dacă ați căutat o modalitate mai ușoară de a vizualiza URL-urile de link-uri fără a utiliza bara de stare, atunci aceasta este cu siguranță o extensie must-have.

Link-uri

Descărcați extensia Tooltip pentru URL-uri (Mozilla Add-ons)