If-Koubou

VirtualBox 4.0 Rocks Extensions și un GUI simplificat

VirtualBox 4.0 Rocks Extensions și un GUI simplificat (Cum să)


Dacă sunteți un fan al VirtualBox, veți dori cu siguranță să luați noua actualizare 4.0; este livrat împreună cu un manager de extensie, un GUI proaspăt și ușor de utilizat, previzualizări de mașină virtuală live și multe altele. Consultați turul nostru de ecran pentru o privire mai atentă.

GUI simplificat și îmbunătățit

Noua interfață este o îmbunătățire semnificativă față de cea veche. Informațiile anterioare despre mașinile dvs. virtuale au fost împachetate într-o interfață cu două tab-uri în partea dreaptă a ferestrei principale. Informația era acolo, dar nu era foarte bine organizată. Acum, informațiile sunt mai bine organizate și împărțite în grupuri precum General, System, Display, Storage, Audio, Network și două secțiuni la îndemână pentru a vedea ce dispozitive USB și folderele partajate sunt legate de mașina virtuală.

Cu toate acestea, cea mai mare îmbunătățire a secțiunii de ansamblu este introducerea previzualizării live. În captura de ecran de mai sus, vă vedeți desktopul Snow Leopard, în mașina virtuală, în momentul în care am luat ecranul. Puteți ajusta rata de actualizare între fiecare jumătate de secundă până la fiecare zece secunde (sau dezactivați toate împreună).

VirtualBox este acum extins

Deși mizele ar putea fi subțiri - actualizarea tocmai a ieșit, după toate, VirtualBox este acum extensibil. Primul pachet de extensii este unul oficial de la Oracle și include extensii pentru a suporta dispozitive USB 2.0, boot VirtualBox RDP și PXE pentru carduri Intel. Având în vedere popularitatea enormă a VirtualBox, așteptați să vedeți o inundație de extensii care oferă tot felul de trucuri și îmbunătățiri personalizate.

Notă: Am experimentat o eroare foarte ciudată dar repetabilă când descărcați și instalați extensia. Dacă l-am descărcat pe orice computer folosind Google Chrome, instalarea pachetului de extensie ar fi eroare cu eroarea: RTZipGzipDecompressIoStream nu a reușit: VERR_ZIP_BAD_HEADER. Această eroare numai a apărut atunci când extensia a fost descărcată în Chrome. Trecerea la Firefox sau Opera a dus la o instalare fără probleme. Dacă întâmpinați aceeași eroare, schimbați temporar browserele.

Manipularea ușoară a mașinii virtuale

Din punct de vedere istoric, mașinile virtuale în mișcare implică un pic de know how. A trebuit să editați fișiere XML, să modificați setările, să vă asigurați că ați pus fișierele la locul potrivit și alte tehnici care ar putea duce la eradicarea procesului de export și de import. În VirtualBox 4.0, procesul de export / import este simplu simplu. Începând cu această actualizare, VirtualBox acceptă acum Arhivă Open Virtualization Format, astfel încât toate exporturile dvs. să fie ambalate într-un singur fișier, pregătite pentru copierea de rezervă sau transportul către o altă mașină. VirtualBox acceptă, de asemenea, importul de discuri dincolo de formatul VMDK, ceea ce îl face o importanță pentru importul altor discuri virtuale.

Alte îmbunătățiri

În plus față de îmbunătățirile majore: GUI îmbunătățită, extensibilitate și import și export ușor de mașină virtuală, există o serie de modificări sub capota. Ștergerea de mașină este acum mai amănunțită, atunci când ștergeți o mașină Tot merge cu ea - inclusiv toate instantaneele, stările salvate și chiar (dacă comutați între setările) imagini atașate la disc. Sistemele de operare oaspete de 32 de biți pot accesa acum mai mult de 2 GB de memorie RAM și există destul de multe remedii de eroare și pachete noi de suport hardware care rezolvă unele probleme cu hardware-ul Intel audio și alte probleme de compatibilitate cu furnizorii. Consultați întregul jurnal de schimbări aici pentru mai multe informații sau accesați link-ul de mai jos pentru a obține o copie a VirtualBox 4.0

VirtualBox