If-Koubou

Vizualizați istoricul căutărilor Google Maps

Vizualizați istoricul căutărilor Google Maps (Software-ul Google / Sfaturi)

Am descoperit recent ceva interesant despre Google Maps pe care nu știam că există. Câteva săptămâni în urmă, căutam un restaurant local pe care mi-a spus un prieten și acum că am avut timp liber să mă duc să-l verific, nu-mi amintesc numele locului! Din moment ce nu l-am căutat în Google, nu a apărut în istoricul meu web Google, care este primul loc pe care l-am verificat.

Deci, m-am dus la Google Maps și am încercat să-mi dau seama cum să văd istoricul căutărilor hărților mele. Nu a existat nimic evident pe pagina de pornire principală pentru Hărți Google, așa că am făcut clic pe aproximativ 10 minute până când am găsit-o. În acest articol, vă voi arăta rapid cum să vedeți istoricul căutărilor Google Maps, ceea ce poate fi convenabil pentru a vedea ce indicații ați căutat și ce locații ați căutat.

Mai întâi, accesați Hărți Google și apoi faceți clic pe Locurile mele buton. Asigurați-vă că sunteți conectat (ă) la contul dvs. Google.

Aceasta va încărca orice hărți personalizate pe care le-ați creat și, de asemenea, toate istoricul căutărilor hărți. Este destul de ușor ca asta! Nu prea greu de ajuns, dar cu siguranță nu am observat vreodată ceva. Ar fi fost frumos să păstreze istoricul căutărilor sub o altă rubrică, deoarece locațiile mele sună mai mult ca un loc pentru a găsi hărțile personalizate, nu istoricul căutărilor mele.

Pur și simplu dați clic pe oricare dintre elementele istorice și vă va aduce ori indicațiile sau locația pe hartă.

Deci asta e sfatul nostru simplu al zilei. Desigur, pentru ca istoria dvs. să apară deloc, trebuie să vă conectați la contul dvs. Google în timp ce utilizați Google Maps. Dacă nu, atunci nu veți mai vedea istoricul de căutare anterior. Bucurați-vă!