If-Koubou

Vizualizați GReader RSS Feeds Easy Way în Firefox

Vizualizați GReader RSS Feeds Easy Way în Firefox (Cum să)

Doriți o modalitate ușoară de a vizualiza fluxurile dvs. RSS pe tot parcursul zilei în timp ce lucrați? Apoi, alăturați-vă nouă, după ce aruncăm o privire la extensia GReader Popup pentru Firefox.

Actualizare: cititorii noștri ne-au anunțat că extensia NoScript interferează cu și va opri GReader Popup să funcționeze corect.

Inainte de

Vizionarea fluxurilor dvs. RSS necesită, de obicei, fie să aveți o fereastră / o fereastră separată deschisă, fie să utilizați un software extern. Ar fi cu siguranță mai plăcută (și mult mai convenabilă) dacă ați putea realiza același lucru cu o fereastră de tip pop-up "acolo când aveți nevoie de ea și plecată când nu aveți".

După

După ce ați instalat extensia, va trebui să vă asigurați că "Bara de stare" este vizibilă pentru a putea accesa fereastra pop-up. Aceasta este ceea ce "pictograma barei de stare" pentru extensie arată ca ... faceți clic pe ea pentru a deschide GReader și faceți clic pe ea din nou pentru al închide. Cu siguranta acces usor ...

Notă: Pentru cei care preferă comenzi rapide de la tastatură, este posibil să deschideți fereastra pop-up utilizând "Ctrl +" (Ctrl + Dot / Period).

Dacă sunteți ca majoritatea oamenilor atunci vă place să țineți pasul cu abonamentele RSS pe parcursul zilei. Poate că sunteți entuziasmat de lansarea unui software sau de o actualizare majoră care se întâmplă cândva în timpul zilei. Încă mai trebuie să vă faceți munca, dar ar fi bine să luați ocazional "priviri rapide" pentru a vedea dacă există articole noi de știri despre acest lucru. Pentru exemplul nostru am decis să facem o scurtă examinare în timp ce sortați prin e-mail ...

A durat doar o clipă când fereastra pop-up GReader apare după ce a făcut clic pe "Pictograma barei de stare". După cum puteți vedea, nu există diferențe în ceea ce vedeți aici față de o filă / fereastră obișnuită. "Bordul umbrit" cu siguranță ajută la "atenuarea" oricărei distragere a fundalului și vă permite să vă concentrați asupra lecturii importante.

Notă: Puteți redimensiona "fereastra pop-up" prin apucarea colțului din dreapta jos și extinderea acesteia la dimensiunea dorită.

Derularea prin aceste fluxuri de știri este atât de rapidă și ușoară ...

Opțiuni

Singura opțiune pentru extensie este abilitatea de a modifica "URL-ul pop-up".

Concluzie

Dacă vă place să verificați periodic GReader RSS Feeds pe parcursul zilei, extensia GReader Popup poate oferi un mod foarte convenabil de a face acest lucru.

Link-uri

Descărcați extensia Pop-up GReader (Mozilla Add-ons)