If-Koubou

Ce sa întâmplat cu Solitaire și Minesweeper în Windows 8 și 10?

Ce sa întâmplat cu Solitaire și Minesweeper în Windows 8 și 10? (Cum să)

Versiunile clasice de desktop ale Solitaire și Minesweeper au dispărut în Windows 8 și 10. În schimb, veți găsi versiuni noi strălucitoare cu anunțuri, integrare Xbox și taxe opționale de abonament. Dar puteți juca în continuare Solitaire și Minesweeper fără anunțuri și fără a plăti un cent.

Cum se lansează Solitaire pe Windows 10

Solitaire este instalat implicit pe Windows 10. Puteți să deschideți doar meniul Start și să lansați aplicația "Microsoft Solitaire Collection" pentru al deschide.

Dacă colecția Microsoft Solitaire Collection nu este instalată - probabil că ați dezinstalat-o în trecut - o puteți obține din Magazinul Windows.

Cum să obțineți Minesweeper pe Windows 10

Microsoft Minesweeper nu este instalat în mod implicit pe Windows 10, dar este disponibil gratuit. Pentru a instala Minesweeper, lansați aplicația "Store" și căutați "Minesweeper". Faceți clic pe panoul "Microsoft Minesweeper" și faceți clic pe "Install" pentru al instala.

Puteți de asemenea să faceți clic aici pentru a merge direct la Microsoft Minesweeper din Magazinul Windows.

După instalare, puteți lansa Microsoft Minesweeper din meniul Start.

Pe Windows 8, nici Solitaire, nici Minesweeper nu sunt instalate în mod implicit. Va trebui să deschideți Magazinul și să căutați Solitaire și Minesweeper pentru a instala aplicațiile Microsoft Solitaire Collection și Microsoft Minesweeper.

Cum Solitaire și Minesweeper sunt diferite pe Windows 8 și 10

Indiferent dacă vă plac jocurile noi depinde ce căutați. Vestea bună este că sunt mai strălucitoare și lustruite decât vechile jocuri de Solitaire și Minesweeper.

Colecția Microsoft Solitaire include destul de multe jocuri diferite - Klondike, Spider, FreeCell, Pyramid și TriPeaks. Klondike este experiența clasică, implicită, de solitaire, pe care probabil vă cunoașteți din versiunile anterioare de Windows.

Puteți alege "punțile de rezolvare" de diferite nivele de dificultate-punțile garantate a fi solvabile, astfel încât să nu rămâneți blocați și trebuie să reporniți-sau să utilizați o punte tradițională, amestecată aleatoriu.

Colecția Microsoft Solitaire oferă provocări zilnice pe care le puteți concura pentru a câștiga insigne. Vi se va da un anumit joc și o punte și vi se va cere să îndeplinească o anumită sarcină. Veți găsi, de asemenea, evenimente, care reprezintă o serie de provocări. Puteți alege diferite teme pentru a vă personaliza zona de joc și de joc.

În Microsoft Minesweeper, puteți alege o placă tradițională de dimensiune ușoară, medie, expert sau personalizată. Acest joc oferă, de asemenea, provocări zilnice formate din panouri pre-făcute de diverse dificultăți. Provocările vă pot cere să marcați locația a 10 mine cu steaguri, de exemplu, sau să detonați un anumit număr de mine într-un anumit număr de mișcări.

Microsoft Minesweeper are, de asemenea, un mod "Adventure" în care încercați să ajungeți la ieșirea dintr-o temniță evitând în același timp capcanele și monștrii și colectând aur. Trebuie să găsești și să eviți capcanele folosind numerele de pe podea. Acea parte funcționează la fel ca și minele tradiționale.

Aceste jocuri sunt integrate cu Xbox Live de la MIcrosoft, astfel încât veți câștiga realizările Xbox jucând și Solitiare și Minesweeper.

Dacă vă plac jocurile noi Solitaire și Minesweeper, verificați Microsoft Mahjong. Este un joc similar, complet cu provocări zilnice și o varietate de puzzle-uri și teme de a alege de la. Ca Minesweeper, este disponibil ca descărcare gratuită în Magazinul Windows.

Pentru toate caracteristicile frumoase oferite de aceste jocuri, au publicitate încorporată și necesită taxe separate pentru abonamente anuale pentru a juca fără anunțuri. În prezent, colecția Microsoft Solitaire costă 15 $ pe an, Microsoft Minesweeper costă 10 $ pe an, iar Microsoft Mahjong costă 10 $ pe an. Acestea sunt taxe separate. Deci, pentru a juca toate cele trei jocuri fără anunțuri, va trebui să plătiți 35 $ pe an.

Solitaire a devenit, de fapt, mai scump în timp, de asemenea. Când a fost lansat Windows 10, Microsoft taxa doar 10 $ pe an pentru Solitaire fără anunțuri.

În cel mai rău caz, am văzut anunțuri video de 30 de secunde în aceste aplicații. Asta e un break-breaker pentru jocurile pierdute de timp, pe care ar trebui să le joci în scurte explozii.

Cu toate acestea, nu trebuie să plătiți - dacă nu vă deranjează să priviți anunțurile, puteți juca tot ce vă doriți gratis jucând diferit versiuni ale Solitaire și Minesweeper.

Cum se joacă Solitaire și Minesweeper fără anunțuri

Există câteva alternative adiționale gratuite la jocurile noi Solitaire și Minesweeper ale Microsoft. Nu trebuie să plătiți nimic suplimentar sau să arătați anunțuri publicitare dacă doriți doar elementele de bază.

Am pus complet gratuit jocuri Solitaire și Minesweeper pe adrese URL pe care oricine le poate accesa într-un browser desktop. Și nu există anunțuri.

solitaireforfree.com

minesweeperforfree.com

Google oferă acum și un joc de solitaire fără anunțuri. Doar căutați "Solitaire" pe Google și veți vedea un joc de Solitaire pe care îl puteți juca chiar pe pagina cu rezultatele căutării Google.