If-Koubou

Ce sa întâmplat cu chrome: // plugins în Google Chrome?

Ce sa întâmplat cu chrome: // plugins în Google Chrome? (Cum să)

Google a făcut încă o altă modificare a setărilor Chrome "sub capotă", cu eliminarea paginii chrome: // plugins în versiunea 57, deci cum accesați setările pluginurilor acum? Postarea de astăzi SuperUser Q & A are răspunsul la o întrebare frustrată a cititorului.

Sesiunea de întrebări și răspunsuri din ziua de astăzi vine de la amabilitatea SuperUser - o subdiviziune a Stack Exchange, o grupare bazată pe comunitate a site-urilor Q & A.

Intrebarea

Cititor de super-utilizatori Jedi vrea să știe ce sa întâmplat cu chrome: // plugins în Google Chrome:

Până de curând, Google Chrome a permis unei persoane să activeze sau să dezactiveze pluginurile (cum ar fi Adobe Flash Player) utilizând chrome: // plugins pagină. Dar se pare că pagina nu mai există (ca Google Chrome 57.0.2987.98). Deci, cum accesez pluginurile Google Chrome acum?

Ce sa întâmplat cu pluginurile chrome: // în Google Chrome?

Răspunsul

Contribuabilul SuperUser Steven are răspunsul pentru noi:

chrome: // plugins pagina a fost eliminată în Google Chrome, versiunea 57.

  • Obiectiv: Eliminați pagina chrome: // plugins, mutați configurația ultimului plugin rămas, Adobe Flash Player, în locația sa explicită din setările de conținut (inclusiv o opțiune, în setări, pentru ao dezactiva).

Sursă: Chromium - Issue-615738: Deprecate chrome: // plugins

Utilizare chrome: // settings / conținut pentru a controla când este afișat conținutul Adobe Flash și chrome: // componente pentru a afișa versiunea Adobe Flash Player instalată.

Aveți ceva de adăugat la explicație? Sunați în comentarii. Doriți să citiți mai multe răspunsuri de la alți utilizatori de tehnologie Stack Exchange? Check out discuția completă aici.