If-Koubou

De ce este butonul Atribute avansate, uneori înlocuit cu o casetă de verificare a arhivelor?

De ce este butonul Atribute avansate, uneori înlocuit cu o casetă de verificare a arhivelor? (Cum să)

Dacă ați verificat vreodată proprietățile fișierelor și folderelor, este posibil să fi observat că secțiunea atributele afișează uneori un buton avansat, dar în alte momente afișează o casetă de selectare arhivă. De ce se schimbă așa și așa? Postarea de astăzi SuperUser Q & A are răspunsul la o întrebare curioasă a cititorului.

Sesiunea de întrebări și răspunsuri din ziua de astăzi vine de la amabilitatea SuperUser - o subdiviziune a Stack Exchange, o grupare bazată pe comunitate a site-urilor Q & A.

Intrebarea

Cititorul super-utilizator Steven Vascellaro vrea să știe de ce butonul atributelor avansate este înlocuit uneori cu o casetă de selectare arhivă:

Uneori, atunci când vizionez proprietățile unui fișier sau al unui dosar, văd un Buton avansat afișat sub atribute.

În alte ocazii, Buton avansat se înlocuiește cu un Arhivă casetă de selectare.

De ce atributele fișierelor afișează uneori un Arhivă casetă de selectare in loc de Butonul Opțiuni avansate?

De ce este înlocuit uneori cu atributele avansate butonul de arhivă?

Răspunsul

Contribuabilul SuperUser Steven Vascellaro are răspunsul pentru noi:

Dialog avansat este afișată numai dacă fișierul sau folderul sunt stocate pe o unitate care acceptă compresia și / sau criptarea.

Dacă volumul nu suportă nici compresia, nici criptarea, atunci Arhivă casetă de selectare va fi afișat în loc.

Sistemele de fișiere FAT nu acceptă comprimarea sau criptarea, ceea ce înseamnă că fișierele vor afișa Arhivă casetă de selectare. Sistemele de fișiere NTFS suportă compresia și criptarea, ceea ce înseamnă că fișierele vor afișa Buton avansat.

Sursă: De ce proprietățile fișierului meu prezintă uneori o casetă de selectare Arhivă și uneori un buton Avansat? [Blogul dezvoltatorului Microsoft]

Aveți ceva de adăugat la explicație? Sunați în comentarii. Doriți să citiți mai multe răspunsuri de la alți utilizatori de tehnologie Stack Exchange? Check out discuția completă aici.