If-Koubou

De ce Windows hibernează în loc să se închidă complet?

De ce Windows hibernează în loc să se închidă complet? (Cum să)

Setarea de hibernare Windows poate fi o caracteristică foarte utilă când trebuie să porniți repede calculatorul, dar sunt momente când doriți sau trebuie să închideți complet sistemul de operare de fiecare dată în loc de ocazional. Având în vedere acest lucru, postul de astăzi SuperUser Q & A are o soluție rapidă și ușoară pentru o problemă a cititorului frustrat.

Sesiunea de întrebări și răspunsuri din ziua de astăzi vine de la amabilitatea SuperUser - o subdiviziune a Stack Exchange, o grupare bazată pe comunitate a site-urilor Q & A.

Intrebarea

Super Alien cititor Little Alien vrea să știe de ce Windows este în hibernare în loc de închidere completă:

Tocmai am terminat închiderea Windows și reboot în Linux. Când încerc să accesez partiția Windows, se spune că Linux nu se poate monta deoarece Windows este hibernator. Aceasta înseamnă că Windows 10 doar hibernează în loc să închidă complet. Cum pot remedia acest lucru, astfel încât Windows 10 se oprește de fapt până la capăt?

De ce Windows hibernează în loc să se închidă complet?

Răspunsul

Administratorul LPChip pentru SuperUser are răspunsul pentru noi:

Acest comportament este așteptat. Windows 8 a venit cu o nouă formă de proces de închidere, care este prezent și în Windows 10, care închide toate programele și apoi hibernează computerul, astfel încât data viitoare când porniți Windows, va începe mult mai repede.

Acesta este, de asemenea, același motiv pentru care este nevoie de mult mai mult pentru a reporni computerul decât pentru a opri și a porni. Iată cum să dezactivați caracteristica Windows Shutdown Hybrid (cunoscută și sub denumirea de Fast Startup):

  1. Faceți clic dreapta pe butonul meniului Start din Windows și alegeți Opțiuni de putere.
  2. Click pe Alegeți ce face butonul de alimentare.
  3. Dacă există un ecran Windows UAC în partea de sus cu Modificați setările care nu sunt disponibile momentan, faceți clic pe acesta și alegeți da sau introduceți parola pentru a redeschide dialogul cu privilegii administrative.
  4. În partea de jos de mai jos Setările de închidere, se va spune Porniți pornirea rapidă (recomandat). Deselectați opțiunea și apăsați Salvează modificările.

Acum, când închideți Windows, se va opri în mod normal și nu va intra în hibernare.

Aveți ceva de adăugat la explicație? Sunați în comentarii. Doriți să citiți mai multe răspunsuri de la alți utilizatori de tehnologie Stack Exchange? Check out discuția completă aici.

Credit de imagine: Long Zheng / Flickr