If-Koubou

De ce există un dosar de jocuri inutile în meniul Start al Windows 7?

De ce există un dosar de jocuri inutile în meniul Start al Windows 7? (Cum să)

Exploratorul de jocuri Microsoft - cunoscut și sub numele de folderul Jocuri - este la doar un singur clic de fiecare dată când deschideți meniul Start al Windows 7. Este interfața Microsoft cu jocurile dvs. pe PC, dar nu toate jocurile apar aici - și ceea ce este "Furnizorul de jocuri", oricum?

Răspunsul scurt este că dosarul Jocuri este încă un alt proiect uitat de Microsoft. Microsoft a inclus această caracteristică ca parte a Windows Vista, a lăsat-o singură în Windows 7 și a îngropat-o în Windows 8 - deși este încă acolo.

Dosarul de jocuri

Dosarul Jocuri este, de asemenea, cunoscut sub numele de Explorer de jocuri. Microsoft îl numește "magazia centrală pentru jocuri de pe computer" în documentația lor online Windows 7. Ei spun că oferă "actualizări de joc, statistici, fluxuri de știri și multe altele".

Acest dosar include jocurile care vin cu Windows - cred că Solitaire și Minesweeper. Poate include și link-uri către o mână de jocuri terțe pe care le-ați instalat, în special cele mai vechi create atunci când Microsoft a privit serios această caracteristică. În acest moment, avem 23 de jocuri Steam instalate pe acest computer și nici unul nu alege să se integreze cu Games Explorer.

Furnizori de jocuri

Dosarul Jocuri include, de asemenea, "Furnizori de jocuri". În mod implicit, există doar linkul "Mai multe jocuri de la Microsoft" aici. Vă duce la pagina de jocuri Xbox Web, oferind jocuri gratuite pe care le puteți juca în browser, dar nu descărcați pe computer.

Dacă în continuare aveți instalat pe computer computerul dvs., acum aveți închise Jocuri Microsoft pentru Windows Marketplace, acesta va apărea aici. Jocuri pentru Windows Marketplace a fost asociat cu Jocuri pentru Windows - LIVE. A fost încercarea Microsoft de a crea o vitrină digitală convingătoare pentru jocurile pe PC, dar Microsoft nu a făcut munca necesară și a permis companiei Steam să preia controlul.

Niciunul dintre "furnizorii de jocuri" pe care îi pasă cel mai mult astăzi - Steam, Battle.net, Origin, GOG și multe altele - se integrează cu Explorer-ul jocurilor. Scopul inițial al Microsoft era să furnizeze o locație centrală pentru toate jocurile și magazinele de jocuri instalate pe computerul dvs., dar nu le-a plăcut să le împingă.

Caracteristici foldere pentru jocuri

Jocul Explorer oferă câteva caracteristici, dar în principiu sunt doar câteva lucruri suplimentare pe fereastra Windows Explorer.

Această interfață afișează ratingurile ESRB - care pot fi utilizate de funcția Parental Controls pentru a restricționa accesul la jocuri mature - și informații privind cerințele de sistem. Aceasta utilizează Indexul de experiență Windows pentru a furniza informații despre scorul recomandat și necesar, împreună cu scorul curent al sistemului dvs. Indexul Windows Experience a fost eliminat în Windows 8.1, deoarece a fost o risipă de resurse de sistem.

De asemenea, oferă opțiuni pentru descărcarea automată a actualizărilor de jocuri - nu suntem conștienți de jocurile care utilizează acest lucru - precum și descărcarea de știri și jocuri de artă.

Aceste caracteristici ar fi putut fi un început bun pentru Microsoft de a construi pe partea de sus a, dar nu au făcut niciodată.

De ce ar trebui să vă îngrijiți?

Nu ar trebui să vă intereseze Explorer-ul jocurilor. În Windows 7, Microsoft continua să împingă această caracteristică, motiv pentru care are propria sa locație în meniul Start. În Windows 8, a fost complet ascuns.

Nu a fost eliminat din Windows 8 - puteți să-l accesați prin apăsarea Windows Key + R, tastând coajă: Jocuri în caseta de dialog Executare și apăsând pe Enter. Cu toate acestea, nu există niciun motiv pe care să-l vreți să-l utilizați - comenzile rapide ale Microsoft sunt eliminate de aici pe Windows 8, deci veți vedea o fereastră goală dacă nu ați instalat un joc terț care se integrează cu Explorer-ul jocurilor.

Jocul Explorer a fost conceput pentru a lista toate jocurile dvs. instalate, precum și pentru a oferi știri și actualizări pentru aceștia. Acesta este un rol acum ocupat de Steam și alte servicii. Chiar și jocurile care apar în Exploratorul de jocuri vor furniza, în general, o comandă rapidă și unele date despre performanțe sau performanțe ale sistemului. Nu vor actualiza de fapt aici - este un rol rezervat pentru servicii mature, care nu au fost abandonate.

Această caracteristică există în continuare ca parte a meniului Start al Windows 7, deoarece Microsoft a adăugat-o în Windows Vista și nu a făcut nimic cu acesta. Dacă au continuat să o dezvolte, ar fi putut deveni o interfață utilă pentru toate jocurile dvs. instalate - dar acum este ceva ce ar trebui să ignorați.

Din fericire, puteți ascunde această opțiune de meniu dacă doriți. Faceți clic dreapta pe bara de activități, selectați Proprietăți, faceți clic pe fila Meniu Start, faceți clic pe butonul Personalizare, derulați în jos pe Jocuri și selectați Nu expuneți acest element.