If-Koubou

De ce frigiderele inteligente sunt viitorul

De ce frigiderele inteligente sunt viitorul (Cum să)

Oamenii iubesc cu ochii pe tehnologie ca frigiderele inteligente. În timp ce prețul nu este la fel de accesibil chiar acum, nu puteți nega că frigiderele inteligente ar putea fi de fapt destul de utile.

În cadrul CES la începutul acestui an, Samsung și LG s-au dublat în ceea ce privește aparatele inteligente, noile frigidere inteligente fiind unul dintre cele mai importante puncte focale. În timp ce mulți dintre participanții la CES au petrecut timp să-și șoptească șoferii la colegii lor (inclusiv colegii mei), m-am gândit să văd cât de utilă ar fi acest lucru în multe case.

Puteți să vedeți ce este în frigider în timp ce cumpărăturile cu produse alimentare

Cele mai multe frigidere inteligente au o cameră super-panoramică montată în interiorul frigiderului, astfel încât să puteți vedea ce aveți de la telefonul smartphone - un instrument minunat atunci când sunteți la magazin alimentar.

"Dar de ce n-ai putea să deschizi frigiderul și să faci o fotografie cu telefonul tău", întrebi? Într-un scenariu ideal, acesta este exact ceea ce ați face, dar de prea multe ori sunteți deja afară și când decideți să vă opriți de la magazin alimentar pentru a lua câteva lucruri. Sau decideți în ultimul moment că vă veți opri când vă deplasați acasă de la serviciu.

Ar putea chiar să vă salveze o călătorie în magazin. De câte ori te-ai întrebat ce poți găti acasă, dar nu ți-ai amintit dacă ai avut lucrurile potrivite și tocmai ai decis să mergi la cumpărături?

Mai mult, ceva de genul asta ar putea fi util când veți dori o gustare la miezul nopții, dar nu sunteți sigur exact la ce să faceți gustări. În acest fel, puteți să vă uitați la alimentarea camerei de pe telefon fără a ține ușa frigiderului deschisă și a pierde toată energia (și banii). Unele frigidere inteligente vin, de asemenea, cu ecrane tactile care se dublează ca o fereastră, astfel încât oricând puteți privi prin ușă pentru a vedea ce este în interior.

Au ecrane tactile, pe care probabil le folosiți în bucătărie

După cum sa menționat mai sus, majoritatea frigiderelor inteligente au tablete cu ecran tactil care imită cele pe care probabil le aveți deja în jurul casei.

Desigur, aceste ecrane touch nu pot fi aproape de a fi la fel de bune ca un iPad, dar pot fi totuși utile pentru chestii de bucătărie de bază, cum ar fi căutarea rețetelor, navigarea în calendarul familiei sau ascultarea de materiale muzicale pe care deja le-ați putea faceți cu comprimatul dvs. curent în bucătărie, ceea ce înseamnă că un comprimat încorporat pe un frigider nu este îndepărtat deloc.

S-ar putea chiar susține că având un calendar de familie conectat la internet, chiar pe frigider în cazul în care oamenii nu pot lipsi este o caracteristică destul de ucigaș.

Evident, în funcție de gusturile dvs., este posibil să nu vă placă interfața cu ecranul tactil care vine de la majoritatea frigiderelor inteligente, iar Samsung sau LG nu sunt cu adevărat cunoscute pentru interfața utilizatorilor de tablete uimitoare. Dar, probabil, în viitor, vom vedea că frigiderele inteligente se îmbunătățesc și pot deveni chiar mai diversificate, permițând părților terțe să aducă propriile sisteme de operare la ecrane tactile inteligente pentru frigider.

Au Alexa încorporat, care este la îndemână în bucătărie

La fel ca și în cazul ecranelor cu atingere din bucătărie, probabil că aveți și un asistent de voce în bucătărie. Și Alexa poate fi extrem de utilă în bucătărie.

Cu Alexa (sau alt asistent de voce), puteți seta cronometrele, puteți obține conversii de măsurare, puteți adăuga materiale în lista de produse alimentare și chiar puteți învăța cum să faceți anumite feluri de mâncare apelând rețete.

Unele frigidere inteligente au construit Alexa și este doar o chestiune de timp înainte ca acesta să fie o caracteristică standard în toate frigiderele inteligente și alte aparate majore. Atâta cât o urăsc, controlul vocii se integrează în tot ceea ce se întâmplă și va continua să se îndrepte în direcția respectivă, pe măsură ce timpul trece.

Acest lucru este în cazul în care aparatele sunt în căutarea, așa că utilizați-l

În orice caz, la fel de mult cum ai râde de ideea de frigidere inteligente, sunt aici să rămână. S-ar putea să dureze 5, 10 sau chiar 20 de ani pentru ca acestea să devină obișnuite în bucătărie, dar totuși, frigiderele inteligente vor deveni normă.

Este ca și când televizoarele inteligente au început să apară pe piață. Ele erau rare la început și nu erau neapărat accesibile. Acum, practic, nu puteți cumpăra un televizor nou, fără a fi un televizor inteligent, indiferent cât de mult s-ar putea să-i urăști. Eu susțin că același lucru se va întâmpla și cu frigidere inteligente și alte aparate majore. Probabil râdeți de agentul de vânzări atunci când vă pune la dispoziție un încălzitor de apă Wi-Fi, dar, într-un anumit moment, în viitor, veți fi greu de apreciat fără Wifi. Același lucru este valabil și pentru inteligența în frigider.