If-Koubou

Lucrați cu documente MS Office eficient cu spațiul de lucru Office Live

Lucrați cu documente MS Office eficient cu spațiul de lucru Office Live (Cum să)

Microsoft a venit de fapt cu niște lucruri impresionante cu serviciile Live. Una dintre cele mai noi caracteristici încă în Beta, dar deschisă oricui este Office Live Workspace. Scopul programului Office Live Workspace este de a permite accesul și utilizarea mai eficientă a documentelor atât pentru dvs. cât și pentru alți membri ai echipei.

În loc să fiți nevoiți să trimiteți e-mailuri atașate sau să stocați date cu privire la pierderea ușoară a unităților flash, toate documentele dvs. pot fi stocate și lucrate acum dintr-o locație centrală și sigură. Ca o privire rapidă la Office Live Workspace, vom trece prin salvarea unui document pe un site.

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să adăugați Versiunea 2.1 a Microsoft Office Live Add-in după instalarea acestuia este necesară o repornire a sistemului.

Acum să vedem cum Office Live lucrări. Pentru această demonstrație folosesc un document Word 2007 și vreau să împărtășesc acest lucru cu mine însumi pentru a lucra la domiciliu. Faceți clic pe Butonul biroului și du-te la Salvați în Office Live. Dacă nu sunteți deja conectat (ă), vi se va cere.

Va apărea un ecran de pașaport .NET pentru a vă conecta.

După ce v-ați conectat, veți vedea documentele în care a apărut butonul de conectare. Dacă faceți clic pe aceasta, se va deschide o conexiune directă cu spațiul de lucru Office Live.

Pur și simplu salvați documentul în Live Workspace. Asigurați-vă că alegeți un tip de fișier compatibil Office Live. În caz contrar, fișierul va fi salvat în spațiul dvs. de lucru, dar oricine are acces la acesta va trebui să îl descarce înainte de a putea efectua modificări.

Acum, când vă conectați la spațiul de lucru pe site-ul Office Live, veți vedea documentul salvat. Oricine are acces la acest spațiu de lucru Office poate citi și modifica acest document. Plasând mouse-ul peste titlul documentului un meniu pop-up arată diferite opțiuni.

Există, de asemenea, o Bara de instrumente cu diferite opțiuni afișate în partea de sus a documentului atunci când este deschisă în Office Live.

Partajarea unui document este ușoară. Cu documentul deschis, dați clic pe pictograma Distribuiți. Apoi, introduceți adresele de e-mail ale celor cărora doriți să le vizualizați numai introducând adresa lor de e-mail în telespectatorii camp. Introduceți o adresă de e-mail în editori pentru cei cărora doriți să le acordați accesul la editare.

Aceasta este o introducere Spații de lucru Office Live permițându-vă să vă familiarizați cu ceea ce este oferit. Săptămâna viitoare vom intra în acest serviciu mult mai profund, arătând funcții mai interesante disponibile. De asemenea, vom acoperi Office Live Small Business care pot face proprietarii de afaceri mici online și pot lucra eficient cu clienții și angajații.