If-Koubou

Clasamentele WOT, Buletinul de știri How-To Geek și Tu

Clasamentele WOT, Buletinul de știri How-To Geek și Tu (Cum să)

În ultimele zile, am avut o grămadă de cititori care ne-au adresat un e-mail care ne plânge că WOT (Web of Trust) evaluează Buletinul informativ How-To Geek cu un mesaj de avertizare. Dar este o minciună! Și am rezolvat-o ...

Despre ce vorbesti?

Suportul Web of Trust (WOT) pentru Firefox și IE verifică linkurile de pe pagina curentă și vă avertizează atunci când sunteți pe punctul de a vă îndrepta spre ceva suspect - și, din păcate, a fost marcată incorect legăturile din Buletinul informativ How-To Geek.

Dar nu am fost noi!

Dacă verificați, de fapt, pagina de înregistrare How-To Geek pe Web of Trust, veți vedea că avem evaluări verde minunate și chiar o felicitare ... deci unde este confuzia?

Problema

Problema aici este că folosim o companie numită Aweber pentru a gestiona trimiterea e-mailurilor zilnice - deoarece există 18.000 de abonați care primesc articolele în căsuța poștală în fiecare zi, serverul nostru nu a putut face față acestei încărcări. Deci, externalizăm-o.

Și acolo se află problema ... clicks.aweber.com este evaluat ca nerecunoscător pe WOT și am avut activarea de urmărire a clicurilor pe e-mailurile zilnice - ceea ce ne arată ce link-uri din buletinul de știri sunt de fapt făcute pe clic și ne dă un frumos apreciați ce tip de conținut vă place să citiți.

Deci, am eliminat urmărirea clicurilor din e-mailuri și, din ziua de mâine a e-mailului de mâine, nu ar mai fi o problemă.

Notă: Am contactat-o ​​pe Aweber despre această problemă și mi-au promis că vor rezolva și situația de la sfârșitul lor.

Un cuvânt pe Web de încredere

Sunt un mare fan al WOT ca ghid general pentru încrederea unui site - este util să primiți recomandări de la alți utilizatori cu privire la faptul că ar trebui să vizitați un site sau nu. Din păcate, este nevoie doar de câteva mere proaste (sau cele proaste) pentru al înșela. Evaluarea site-urilor incorect ca spam ruinează experiența pentru alte persoane, iar unii oameni sunt doar malware.

Caz elocvent: Aweber utilizează un sistem dublu opt-in, deci nu numai că trebuie să vă înscrieți în mod deliberat pentru un buletin informativ de e-mail, dar trebuie să confirmați din nou abonamentul pentru a începe să primiți e-mailuri. Odată ce ați confirmat de două ori, nu ar trebui să faceți acest lucru ca fiind spam - pentru că ați cerut acest conținut.

Să nu mai vorbim de faptul că există o legătură obligatorie de dezabonare în partea de jos a fiecărui buletin informativ difuzat de Aweber. Opriți lovirea butonului spam atunci când vă puteți dezabona în schimb!