If-Koubou

Xmarks este mort, deci ce alte opțiuni aveți?

Xmarks este mort, deci ce alte opțiuni aveți? (Cum să)

A început viața ca extensie Foxmarks, apoi a rebrand-o la Xmarks și a făcut-o să funcționeze în orice browser web - și acum a murit o moarte mortală. Serviciul va fi în jur de câteva luni până când va fi cu adevărat mort, dar este timpul să căutați alte opțiuni.

Din păcate, nu există o opțiune perfectă care să funcționeze în toate browserele, cum ar fi Xmarks, dar există încă o mulțime de opțiuni.

Google Chrome Sync

Dacă utilizați Google Chrome, aveți noroc, deoarece majoritatea caracteristicilor Xmarks sunt construite chiar fără a fi necesare alte extensii suplimentare - de fapt, puteți chiar sincroniza extensiile, aplicațiile, preferințele, temele și setările de completare automată de la o mașină la alta.

Din experiența noastră, această sincronizare funcționează într-adevăr, foarte bine și este aproape instantanee. Dacă schimbați o setare pe un PC, veți vedea aceeași setare aplicată pe celălalt PC într-o secundă sau două.

Sincronizarea parolelor (toate browserele)

Singurul lucru pe care nu îl puteți sincroniza cu Google Sync sunt parolele și pentru aceasta există excelenta extensie LastPass, care vă stochează parolele pentru orice browser web și deoarece parolele sunt decriptate numai pe PC-ul dvs. și utilizând parola proprie, există nu prea mult de o problemă de securitate.

Dacă nu utilizați LastPass, vă recomandăm să verificați.

Mozilla Firefox

Dacă utilizați Firefox, aveți cu adevărat noroc, deoarece Mozilla oferă un complet de sincronizare care sincronizează istoricul, parolele, marcajele și chiar filele deschise de la o mașină la alta.

Internet Explorer

Dacă utilizați Internet Explorer, puteți utiliza versiunea beta Windows Sync pentru a vă sincroniza marcajele.

Utilizați Delicious pentru a sincroniza marcajele în toate browserele

Puteți utiliza serviciul de marcare socială Delicious pentru a salva marcajele online și au extensii pentru Chrome, Firefox și chiar pentru Internet Explorer. Să nu mai vorbim de faptul că puteți accesa aceste marcaje din orice browser web, inclusiv telefonul mobil.

Există probabil câteva alte opțiuni pentru a partaja marcajele și parolele dvs. în browsere. Ce instrument de sincronizare folosiți? Lăsați cititorii dvs. colegi să știe în comentarii.