If-Koubou

Xmind este Mind Mapping Software pentru Linux, Mac și Windows

Xmind este Mind Mapping Software pentru Linux, Mac și Windows (Cum să)

Mijloacele software de cartografiere a minelor sunt parte integrantă a organizației, atât pentru uz personal, cât și pentru uz profesional. O aplicație software de cartografiere a minții vă ajută să vă ghidați secvențial și logic cu precizie și inventivitate. Aici ne uităm la XMind 3, care este software-ul de cartografiere a minții libere pe care îl puteți rula pe sisteme Linux, Mac și Windows.

Despre XMind

XMind 3 este atât un produs, cât și un proiect open source, lansat la 10 noiembrie 2008. Declarația misiunii XMind 3 este de a crea, ca o comunitate, cel mai important software internațional de cartografiere și brainstorming care va funcționa pe toate platformele majore și va crește munca utilizatorilor eficienţă. Va trebui să creați un cont gratuit pentru a descărca și a începe să utilizați aplicația XMind de pe site-ul lor. Contul gratuit vă permite, de asemenea, să vă împărtășiți cu ușurință hărțile dvs. cu alții pentru colaborare.

Instalarea XMind

Există două versiuni ale XMind. Una este gratuită și open source, iar cea de-a doua este o versiune pro care oferă o serie de caracteristici avansate, inclusiv modul de prezentare, notele audio și este orientat mai mult spre corporații. Vom descărca și instala versiunea gratuită a XMind, care este perfectă pentru persoane fizice și grupuri mici.

1. Descărcați versiunea gratuită a fișierului deb XMind, care include versiuni de 32 și 64 de biți (link-uri de descărcare de mai jos).

2. Odată ce ai fișierul deb. Faceți dublu clic pe acesta pentru a începe instalarea.

După ce faceți clic pe Instalați pachetul, vi se va solicita parola de administrator pentru a începe instalarea.

3. Odată instalat, faceți clic pe închideți.

Rularea XMind

Odată instalat, XMind va apărea sub Applications \ Office \ XMind.

Interfața este destul de intuitivă și crearea de hărți minte folosind XMind este ca o plimbare în parc.

De asemenea, puteți să încărcați hărțile minții pe site-ul web XMind, pentru ca ceilalți să poată descărca, utiliza și colabora. Va trebui să aveți un cont pe XMind pentru a vă încărca hărțile minții.

Exportarea hărților minte

De asemenea, puteți exporta hărțile minții în diverse formate, cum ar fi fișiere html, imagini etc.

Faceți clic pe File \ Export.

De asemenea, puteți descărca diverse hărți de minte încărcate de utilizatori. Distrează-te să creezi niște hărți minunate și să nu uiți să le împărtășești încărcându-le!

Descarcă XMind pentru Linux, OSX și Windows Systems

Exemplu de hartă aici