If-Koubou

Afișajul computerului dvs. Windows se dezactivează la fiecare 15 minute?

Afișajul computerului dvs. Windows se dezactivează la fiecare 15 minute? (Windows 7)

O problemă recentă pe care am văzut-o pe câteva mașini Windows 7 a fost oprirea afișării după doar 15 minute, chiar dacă am setat Inchide monitorul opțiunea pentru Nu. Ciudat!

Probabil că citiți acest lucru pentru că ați încercat să modificați setările planului de alimentare la Niciodată pentru tot și monitorul dvs. se oprește încă! Acest lucru poate fi foarte frustrant și se întâmplă de obicei cu instalările noi ale Windows 7, deși am văzut că se întâmplă și în cazul instalărilor mai vechi.

În acest articol, voi trece prin diferite moduri în care puteți rezolva această problemă. Rețineți că, dacă computerul este pornit, dar pe ecran se afișează semnalul fără semnal sau fără intrare, trebuie să citiți postarea mea pentru a fixa ecrane goale sau negre. Acum, să trecem prin soluțiile posibile.

Opțiuni de alimentare - Panou de control

În primul rând, trebuie să ne asigurăm că totul este corect setat Opțiuni de putere. Faceți clic pe Start și introduceți opțiunile de alimentare sau mergeți la Panoul de control (vizualizarea pictogramei) și apoi deschideți opțiunile de alimentare de acolo.

Click pe start, atunci Panou de control și apoi Hardware și sunet, apoi faceți clic pe Opțiuni de putere.

Faceți clic pe Schimbați setările planului care este lângă planul care este selectat în prezent. În cazul meu, Performanta ridicata planul este selectat, așa că fac clic pe linkul de lângă acesta.

În primul rând, asigurați-vă că Puneți computerul la culcare este setat sa Nu. Apoi schimbați Inchide monitorul setarea la orice valoare doriți. Nu trebuie să-l setați Nu dacă nu vrei. După aceasta, dați clic pe Schimbați setările de alimentare avansate legătură.

Extinde Hard disk și apoi să se extindă Dezactivați hard disk după. Reduceți valoarea până ajunge Nu. Faceți clic pe OK, apoi faceți clic pe Salvează modificările pe Editați setările planului pagină.

Screen Saver - Panou de control

A doua setare pe care doriți să o verificați este economizorul de ecran. Mergeți la Panoul de control, faceți clic pe Personalizare, apoi faceți clic pe Screen Saver (Economizor de ecran) din dreapta jos.

Asigurați-vă că setarea este setată pe Nici una. Uneori, dacă este setat protectorul de ecran Gol iar timpul de asteptare este de 15 minute, va arata ca ecranul a fost oprit.

BIOS, placă grafică, monitor

Cele două metode de mai sus sunt cele mai frecvente motive pentru care afișajul dvs. se va opri după o anumită perioadă de timp, dar pot exista alte cauze posibile.

BIOS - Pe unele computere, BIOS-ul poate avea setări de economisire a energiei care determină modul în care computerul doarme. Acestea se numesc moduri de somn (S1, S2, S3, S4 și S5). Pe unele computere, veți vedea o opțiune numită Deep Sleep Control. Este posibil să fie necesar să dezactivați acest lucru pentru ca computerul să se trezească mai repede.

Placă grafică - Dacă aveți o placă grafică de ultimă generație instalată, asigurați-vă că aveți instalat cel mai recent driver și software de gestionare. Dacă treceți prin setări, puteți găsi o opțiune care pune placa grafică în modul de alimentare mai mică sau ceva similar.

Monitor - În cele din urmă, unele monitoare au caracteristici de economisire a energiei. De obicei, monitorul trebuie să intre în modul de economisire a energiei dacă nu detectează nicio intrare (HDMI, VGA, DVI etc.), dar uneori se întâmplă în mod neașteptat.

Va trebui să apăsați butoanele de pe monitor pentru a avea acces la setările monitorului. Acestea sunt despre toate motivele pentru care aș putea să vă gândesc pentru dezactivarea afișării când nu ar trebui. Dacă aveți alte întrebări sau soluții, nu ezitați să comentați. Bucurați-vă!