If-Koubou

Cum se detectează utilizatorii invizibili pe Yahoo Messenger

Cum se detectează utilizatorii invizibili pe Yahoo Messenger (Chestii distractive)

Căutați o cale rapidă detectați dacă unul dintre prietenii dvs. Yahoo Messenger este ACTUAL offline sau doar invizibil? Se pare că o mulțime de oameni ar dori să știe cum să detecteze dacă cineva este invizibil sau nu! Mi-am dat seama doar pentru că mi sa cerut mereu din nou! Încă nu sunt sigur de ce ar conta pentru că în general prietenul tău nu vrea să vorbească cu tine, altfel nu ar fi invizibili!

Dar oricum, cred că unii oameni trebuie doar să știe de dragul cunoașterii (mai ales băieți și fete care vor să știe dacă cineva le evită). Problema majoră este că 99% dintre site-urile care detectează utilizatorii invizibili de messenger Yahoo nu funcționează. Ei vă pot spune dacă persoana este offline sau on-line, dar în testele mele nu au putut să-mi dau seama că sunt invizibil.

După ce am testat o BUNCH de site-uri, sunt doar lista celor care au lucrat aici pentru mine folosind Yahoo Messenger 11.5. Nu am testat aceste servicii cu toate celelalte descărcări de mesagerie pe care le au pentru alte țări, astfel încât kilometrajul dvs. poate varia. Nici măcar nu sunt sigur de ce au atât de multe versiuni diferite, dar, sperăm, toți acționează în același fel.

De asemenea, am verificat fiecare dintre aceste site-uri pe VirusTotal pentru a vă asigura că nu au fost spamuri sau unul dintre site-urile infectate cu malware care ar dezavantaja computerul.

Invisible Scanner

Acesta a lucrat! După ce am încercat aproximativ 10 site-uri, mi-a dat o șansă în mod reticent și mi-a spus că sunt invizibil. Deci, există câteva site-uri care funcționează de fapt! Acum merită observat că aceste site-uri tind să apară și să dispară aleatoriu, deci sperăm că va fi încă în jur când ați citit acest post.

Ei bine, este vorba despre asta. Nu am putut găsi un singur alt site care mi-a dat rezultatul corect când mi-am verificat propriul ID Yahoo! Deci, dacă căutați modalități de a verifica utilizatorii invizibili, aveți într-adevăr o singură opțiune și această opțiune ar putea să nu fie corectă tot timpul.

Unele dintre celelalte site-uri pot funcționa dacă persoana pe care încercați să o verificați utilizează o versiune mai veche a Yahoo Messenger, dar cu 11.5, este foarte greu să dai seama dacă cineva este în mod stealth sau nu.

Singurul lucru bun este că dacă cineva se ascunde de la doar câțiva prieteni și nu este invizibil pentru toată lumea, atunci se afișează starea online. Deci, dacă nu puteți vedea un prieten online și scaner invizibil vă spune că persoana este online, înseamnă că nu sunt invizibile pentru toată lumea, doar tu și poate un număr de alte persoane pe care au ales în mod special să se ascundă.