If-Koubou

Cum de a determina pe infractori să se rupă în casa ta

Cum de a determina pe infractori să se rupă în casa ta (Cum să)

Preluarea casei tale este o experiență înfricoșătoare, dar poți face o grămadă de lucruri pentru a împiedica un hoț să se gândească chiar să vină aproape de casa ta.

Burglarii aleg case care sunt ținte ușoare. Îmi place mereu să spun că, pentru a ține locatorii departe de casa ta, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să-l faci o țintă mai puțin atractivă decât casa vecinului tău. Nu trebuie să depășiți ursul; doar oamenii din jurul tău. Și făcând casa mai puțin atractivă pentru hoți poate fi destul de ușor de făcut, în funcție de cartierul tău. Iată câteva idei.

Activați luminile exterioare

Frații nu-i plac să fie văzuți și dacă ruperea într-o casă înseamnă că vor fi inundați de lumină, ei ar putea să-și ia picioarele reci și să caute o casă mai întunecată.

Puteți utiliza luminile de inundație controlate cu mișcare în apropierea punctelor de intrare din jurul casei dvs. sau pur și simplu să țineți luminile porticului de la zori până la seară.

Puteți chiar seta acest lucru astfel încât luminile exterioare să se aprindă automat ori de câte ori este întunecată folosind orice combinație de unghi de viteză, dar o simplă mișcare de detectare a mișcării (sau chiar lumină ambientală) va funcționa foarte bine în majoritatea cazurilor.

Alegeți lumina interioară

Este destul de sigur să spui că spărgătorii nu vor intra într-o casă dacă chiar și de la distanță apare că cineva ar putea fi acasă, motiv pentru care întâmplărirea luminilor interioare poate oferi această iluzie.

Cele mai multe becuri inteligente vin cu această caracteristică, permițându-vă să programați luminile astfel încât acestea să pornească și să se oprească la întâmplare. Puteți, de asemenea, să cumpărați un cronometru de bază ieftin, dar dezavantajul este că luminile se vor aprinde și se vor aprinde în același timp în fiecare zi - un hoț ar putea să se simtă cu ușurință dacă lucrează în casa dvs.

Desigur, lucrul cu lumina merge doar până acum. La urma urmei, cele mai multe spargeri apar în timpul zilei în timpul săptămânii, când este mai puțin probabil ca oamenii să fie acasă.

Reclamați un sistem de alarmă

A avea un sistem de alarmă este mai bun decât nimic, dar nu este sfatul sfânt al securității acasă, mai ales dacă un hoț nu știe că ai un sistem de alarmă în primul rând. De aceea, pur și simplu aveți un autocolant care spune că aveți un sistem de alarmă de multe ori poate fi un bun de descurajare destul de bun.

Monitorizarea profesională 24/7 care vine cu majoritatea sistemelor de alarmă poate oferi liniște, dar în mare parte nu merită. Timpii de răspuns de la poliție sunt, de obicei, destul de lenți (mai ales în zonele aglomerate) și, de asemenea, trebuie să luați în considerare timpul în care compania de alarmă trebuie să vă apeleze pentru a vedea dacă este o alarmă falsă, decideți că nu este, politie.

Majoritatea hoțelor vor intra și ieși înainte ca poliția să ajungă. Și în timp ce alarma le-ar putea speria, este posibil să nu-i oprească să apuce repede ce pot înainte de a sări.

Acesta este motivul pentru care simplul act de publicitate a unui sistem de alarmă este de obicei mai eficient decât de fapt, având o alarmă. Sigur, s-ar putea să creadă că blufezi. Dar de ce să luați șansa dacă casele din apropiere nu fac același autocolant?

Configurați o cameră de securitate

Dacă există un lucru pe care loviții absolut vor să-l evite cu orice preț, este identificat. Acest fapt face ca camerele de securitate să fie unul dintre cele mai bune dispozitive de securitate pe care le puteți cumpăra.

Exista cateva metode diferite pentru a face acest lucru, cum ar fi obtinerea unui sistem de securitate complet cablat care inregistreaza 24/7, sau obtinerea unei camere Wi-Fi care este usor de configurat si inregistreaza doar cand detecteaza miscare.

Indiferent de ce decideți, instalați-l într-o zonă care poate fi văzută cu ușurință de un potențial anticorupor, dacă merge la casa ta. În acel moment, ei vor ieși de acolo.

Ia un câine mare (sau cel puțin spune că ai unul)

Dacă nu aveți deja unul, un câine mare poate fi un mare dezavantaj pentru hoți. Dacă nu aveți (sau doriți) un câine, puteți obține cel puțin unul dintre acele semne "Beware of Dog".

Desigur, ca și în cazul sistemelor de alarmă, a avea un câine nu este marele răspuns la păstrarea pentru totdeauna a tuturor spărgătorilor, dar prezența unui câine mare ajută cu siguranță. Dar chiar dacă aveți doar un semn de avertizare și poate chiar un castron de câine așezat pe pridvorul din spate, puteți face hoții să se gândească de două ori și să nu-l riscă.

Amintiți-vă jocul pe care îl jucăm aici. Configurați obstacole care fac ca casa dvs. să pară o țintă mai grea.

Păstrați răpitorii din viața voastră

De ce aș fi în primul rând prieteni cu un hoț? Adesea, de multe ori, este posibil să nu-i dați seama chiar de asta. Ar putea fi tipul ăla de pe stradă, o rudă dependentă de droguri sau doar un prieten al unui prieten. Adevărul este că aproximativ 65% din spargeri sunt comise de persoane care cunosc victima într-un fel.

De aceea este important să nu faceți publicitate în mod deschis pe Facebook atunci când vă aflați în vacanță. Sau dacă faceți acest lucru, faceți cel puțin un audit al listei de prieteni și urmăriți setările de confidențialitate.

Blocați-vă ușile!

Acest lucru pare a fi unul evident, dar sunt întotdeauna șocat de numărul de persoane pe care le cunosc care nu-și închid niciodată ușile.

Motivele se învârtesc, de obicei, în jurul vieții în țară sau într-un mic oraș aflat într-un cartier sigur, dar nu este nevoie decât de o singură dată pentru ca un hoț să se întrerupă pentru a vă face să vă reconsiderați situația.

Bineînțeles, blocarea ușilor nu poate opri un hoț, pentru că nu este singura cale spre casă. Dar este un alt obstacol în cale.

Și pe un subiect similar, țineți ușa și ferestrele de garaj închise - mai ales atunci când nu sunteți acasă. Ambele fac pentru puncte de intrare extrem de ușor în casa ta.