If-Koubou

Cele mai bune 8 șoareci de jocuri din 2018

Cele mai bune 8 șoareci de jocuri din 2018 (Gadgeturi)

Destul de literal, obținerea mâinilor pe un nou mouse de joc vă poate schimba complet capacitatea de a viziona toate jocurile pe PC. Cu toate acestea, cu atât de mulți producători periferici de pe piață, poate deveni destul de greu să găsiți care dintre ele sunt cele mai bune.

Adevărul este că există doar doi indicatori principali care vă pot spune dacă un mouse de joc este bun sau nu. În primul rând, aveți senzorul. Aceasta este tehnologia utilizată pentru a urmări mișcarea mouse-ului și este foarte importantă pentru jocuri.

În al doilea rând, aveți calitatea de construire. Cât de robustă se simte mouse-ul, cât de ergonomic este, cât de multe butoane are și, mai important, cât timp va dura după clicuri constante, swipes și rotițe ale mouse-ului?

Pentru unii oameni, aspectul unui șoarece poate avea și el importanță. Unii producători adaugă LED-uri la perifericele lor sau creează un design unic.

În acest articol, am găsit 8 șoareci de jocuri de noroc. Am incercat sa alegem cele mai frumoase soareci de jocuri in timp ce punem prioritate pe senzor si sa construim o calitate. De asemenea, am încercat să includem linkuri către soareci pe Amazon, astfel încât să puteți vedea recenziile. Legăturile nu sunt link-uri afiliate, iar prețurile pot fi modificate.

SteelSeries Rival 600

În primul rând, hai să facem lucruri drepte cu calitatea senzorului în SteelSeries Rival 600 și orice alt mouse SteelSeries pentru asta.

SteelSeries Rival 600 utilizează senzorul TrueMove3 +. Cum ar fi trebuit, senzorul se simte la fel de curat si precis ca ai putea vreodata sa ceri. Nu ați găsit niciodată lupta cu mouse-ul și odată ce ați petrecut câteva săptămâni să vă obișnuiți cu asta, aproape că simțiți că cursorul mouse-ului se înclină la roata ta.

Rotița de derulare are, de asemenea, un clic tactil foarte satisfăcător și nu veți avea ocazia să faceți clic accidental în timp ce utilizați butoanele principale ale mouse-ului.

SteelSeries Rival 600 este un mouse destul de ponderat, deși există greutăți incluse, astfel încât să îl puteți ajusta în funcție de preferințe.

Veți observa, de asemenea, că Rival 600 arată frumos fără a rupe designul ergonomic standard văzut de alți șoareci de jocuri high-end.

SteelSeries Rival 600 - 79.99 dolari

SteelSeries Sensei 310

Dacă sunteți în căutarea unui mouse cu un senzor fiabil, dar nu sunteți interesat să plătiți suplimentar pentru toate clopotele și fluierele, cum ar fi iluminarea cu LED-uri și greutățile reglabile, atunci Sensei 310 poate fi pentru dvs.

Sensei 310 este un șoarece mai mic, cu șasiu mai ușor. Este, de asemenea, ambidextru, cu două butoane suplimentare pe fiecare parte, ceea ce face o alegere excelentă pentru jucătorii stângaci sau chiar pentru cei care caută o opțiune ieftină cu o selecție mai largă de butoane.

Senzorul din Sensei 310 este o generație în spatele lui Rival 600, dar în ceea ce privește performanțele lumii reale, nu veți observa o mare diferență - ambele soareci au încă o precizie incredibilă.

SteelSeries Sensei 310 - 49.99 dolari

Finalmouse Ultralight Pro

Dacă sunteți un jucător competitiv care trebuie să se bazeze pe mișcarea rapidă a mouse-ului și 100% precizie, Finalmouse Ultralight Pro va fi mouse-ul pentru tine.

Să începem mai întâi cu designul ușor. Ultralight Pro a fost construit de la sol pentru a fi cât mai ușor posibil.

Designul unic de tip fagure a fost implementat pe acest mouse pentru a elimina cât mai multă greutate din plastic și inutilă posibil. După cum vă puteți imagina, aproape că simțiți că nu țineți nimic deloc atunci când folosiți ultralight pro.

Pentru a da o anumită perspectivă, mai ușoară SteelSeries Rival 600 poate merge este de 96 de grame, în timp ce Ultralight Pro este de doar 67 de grame.

Senzorul din Finalmouse Ultralight Pro este, de asemenea, foarte bun - se stivă cu toți ceilalți șoareci de jocuri de pe această listă.

Finalmouse Ultralight Pro - $ 69.99

Zowie FK2

Zowie FK2 este un alt mouse ergonomic, ușor, care a fost proiectat pentru jucătorii competitivi.

În timp ce modelul Zowie FK2 nu este la fel de ușor ca terminalul, este încă un dispozitiv foarte robust și are un design fără nonsens care se poate dubla ușor ca mouse-ul de birou.

FK2 are, de asemenea, două butoane pe fiecare parte și poate fi folosit atât de jucători stângaci, cât și de mâna dreaptă.

Zowie FK2 - 59.99 dolari

Corsair Dark Core RGB SE

Dacă toate șoarecii de jocuri până acum au fost puțin prea bland pentru gustul dvs., veți dori să continuați să citiți. Cele patru alegeri finale sunt mult mai interesante.

Corsair Dark Core RGB SE este un mouse fără fir care are un design unic. Pe lângă faptul că ies pe biroul dvs., acest lucru are și multe beneficii ergonomice pentru a profita de el.

Forma conturată face ca Dark Core RGB SE să fie foarte confortabil și există 2 mâneruri laterale interschimbabile din care puteți alege. Acest dispozitiv este cu siguranță făcut pentru cei cu mâini mai mari și este puțin pe partea mai grea.

În timp ce wireless a fost o preocupare în trecut, Dark Core RGB SE are un timp de răspuns care este la egalitate cu soareci cu fir. Singura problemă este că nu puteți folosi acest mouse în timp ce se încarcă.

Corsair Dark Core - 89,99 USD

Razer DeathAdder Elite

Razer DeathAdder Elite se va remarca întotdeauna ca cel mai bun mouse ergonomic pentru cei cu mâini mari. Acest mouse este o fiară, atât în ​​dimensiune, cât și în factorul de formă.

În ciuda prezenței fizice atât de mari, DeathAdder Elite nu merge peste partea de sus cu designul său. Este destul de clar un mouse de joc, dar ați putea spune doar prin includerea subtilă a LED-urilor sub roata mouse-ului și pe zona de sprijin pentru mâini.

DeathAdder Elite are, de asemenea, o ușoară curbură în apropierea butoanelor mouse-ului, care adaugă un pic de stil și o mică clickabilitate suplimentară la butoane. Senzorul din DeathAdder este la fel de perfect ca și cum ar putea fi.

Razer DeathAdder Elite - $ 57.99

Logitech G Pro

În comparație cu mulți dintre ceilalți șoareci de jocuri prezentați în această listă, Logitech G Pro arată destul de amuzant.Este mai mic și aproape arată ciudat din anumite unghiuri, dar cu siguranță nu trebuie să-l subestimezi.

Logitech G Pro a fost făcută cât mai ușor posibil. Acest lucru, impreuna cu senzorul concentrat pe esporturi, face G Pro un mouse incredibil pentru a juca shooters competitivi.

Toate butoanele mouse-ului sunt tactile, iar rotița mouse-ului seamănă mai mult cu o caroserie durabilă și robustă, spre deosebire de o roată obișnuită. Acest mouse este cu siguranță pentru cei cu mâini mai mici, cu toate acestea.

Logitech G Pro - 45,99 USD

Logitech G903

Logitech G903 are un design unic pentru a atrage atenția oamenilor, dar nu ține nimic de la ergonomia unui design al mouse-ului.

Nu numai că Logitech G903 are unul dintre cei mai buni senzori de pe piață și unul dintre cele mai rezistente modele, dar este de asemenea 100% wireless.

Puteți asocia Logitech G903 cu sistemul de încărcare fără fir Powerplay Logitech, care este în esență un suport pentru mouse-ul de încărcare fără fir, care vă permite să încărcați în timp ce jucați.

Logitech G903 distruge în totalitate jocurile de asociere negative pe care le-au avut cu șoarecii fără fir în trecut și prezintă o alegere cu adevărat competitivă și un drum clar pentru viitorul perifericelor de jocuri.

Logitech G903 - 115 USD

rezumat

Sperăm că această listă v-a ajutat să găsiți un nou mouse potrivit pentru jocuri. Nu există nici o îndoială că toți acești șoareci de jocuri sunt buni, depinde doar de ce mouse vă convine cel mai bine.

Din păcate, nu există un magazin fizic pe care să îl puteți vizita pentru a testa toate aceste șoareci, deci cea mai bună opțiune este să cumpărați dintr-un magazin care are o politică bună de rambursare. Uneori trebuie să încercați câteva perechi de șoareci înainte de a găsi pe cel care funcționează pentru dvs. Bucurați-vă!