If-Koubou

Utilizați un iPad ca al doilea monitor pentru PC sau Mac

Utilizați un iPad ca al doilea monitor pentru PC sau Mac (Gadgeturi)

Se întâmplă să aveți un iPad suplimentar care să fie amplasat în jurul casei pe care nu îl mai folosiți? Mi-am pastrat iPad-ul 2 ani de zile inainte sa imbunatatesc in cele din urma iPad Air 2, ceea ce inseamna ca iPad 2 doar sta intr-un sertar de birou. Dar de ce deșeurile un iPad perfect bun, nu?

Am scris anterior despre modul în care puteți configura monitoare dual în Windows, dar acest lucru necesită un al doilea monitor. Din fericire, cu unele software ingenios, puteți utiliza iPad-urile vechi (a doua, a treia sau a patra generație), iPad Airs (1 și 2) sau iPad Pros ca un al doilea ecran sau al doilea monitor pe PC-ul dvs. Mac sau Windows. Aceasta implică, în principiu, instalarea unei aplicații pe iPad și pe computer, apoi conectarea directă a celor două utilizând fie un cablu de trăsnet, fie un cablu cu 30 de pini (conector de andocare).

Aplicația mea preferată și singura pe care o recomand este Duet Display. Există și alte opțiuni precum Air Display și iDisplay, dar ambele costă cam la fel și nu funcționează aproape la fel de bine. Conectarea directă dintre computer și iPad face ca experiența practic să nu aibă întârziere, ceea ce este foarte important atunci când se utilizează un al doilea ecran. Încercarea de a face acest lucru prin WiFi (adică Air Display) a fost doar dureros de lent și nu o implementare bună.

Duet Display

De asemenea, merită remarcat faptul că Duet Display a fost creat de ex-ingineri Apple și este probabil unul dintre principalele motive pentru care funcționează atât de bine cu iPad-urile și Mac-urile. Aplicația costă 16 USD, ceea ce este foarte scump când te uiți la prețul celor mai multe aplicații din App Store, dar m-aș gândi mai mult la asta ca la un program Windows sau Mac standard.

Noțiuni de bază totul setup este foarte direct înainte și nu necesită nici un fel de crearea de cont sau ceva de genul asta. Mai întâi, continuați și descărcați aplicația pe iPad. Rețineți că puteți utiliza și iPhone ca ecran secund, dar a fost un fel de inutil în testele mele. Cu siguranta aveti nevoie de un ecran mai mare pentru a face orice lucru in mod corespunzator.

Duet Display - iTunes

Când deschideți aplicația, veți primi niște instrucțiuni foarte simple care vă vor spune să faceți mai întâi și să descărcați mai întâi programul software pe computer.

Atingeți Am înțeles și veți vedea un ecran care vă cere să conectați dispozitivul iPad la computer. Înainte de a face acest lucru, cu toate acestea, trebuie să instalați software-ul pe PC sau Mac mai întâi.

Mergeți mai departe și descărcați programul PC sau Mac pe computer și instalați-l. Pe Mac, veți primi un ecran elegant de instalare dreptunghiulară la pornire.

Apasă pe start link-ul, verificați Sunt de acord apoi faceți clic pe Autorizați și instalați pe ecranul următor.

După ce ați terminat instalarea, vi se va solicita să reporniți computerul. Mergeți și faceți asta. Odată ce vă conectați din nou, ar trebui să vedeți un ecran final care vă spune să găsiți pictograma Duet în bara de meniuri din OS X sau din bara de sistem din Windows.

Dacă faceți clic pe pictogramă, vă va cere să conectați dispozitivul la computer.

În acest moment, deschideți aplicația Duet Display pe iPad și apoi conectați-o la computer. Ar trebui să detecteze automat computerul și să reflecte ecranul. Iată cum arată configurația mea în mod implicit.

Aici folosesc un MacBook Pro Mid-2009 mai vechi cu un iPad 2 și totul părea destul de bun. Totul era puțin mic pe iPad, dar asta e pentru că este un iPad mai vechi 2 și pentru că am avut instalarea pentru a reflecta afișajul. Dacă faceți clic pe pictograma din bara de meniu, puteți schimba setările.

Vei vedea Extindeți afișajul în partea de sus, urmată de Afișaj de oglindă, framerate și Pixel Quality. Dacă doriți să extindeți afișajul pe iPad, nu doar să îl reflectați, mergeți mai departe și selectați una dintre cele patru opțiuni: Rezoluția obișnuită, rezoluție iPad Pro, Rezoluția retinei, sau Rezoluție înaltă.

Rețineți că nu veți putea selecta altceva decât Rezoluția obișnuită dacă utilizați un iPad mai vechi, cum ar fi iPad 2. Puteți utiliza Retină sau Înalt dacă aveți un retin iPad. iPad Pro opțiunea este evidentă numai pentru profesioniștii iPad.

Ceea ce mi-a plăcut cu Duet Display este că ecranul al doilea acționează ca un al doilea monitor separat. Ceea ce vreau sa spun este ca puteti trage ferestrele de pe ecranul principal pe iPad si aveti aplicatii diferite pe fiecare ecran. Iată o captură de ecran a browserului Chrome deschisă pe MacBook Pro și hărțile deschise pe iPad.

Veți observa că pe iPad există o bară de meniu și, de asemenea, docul. Ce este foarte cool este că puteți avea mai multe desktop-uri pe iPad și pe Mac-ul principal. În timp ce mouse-ul meu este pe ecranul iPad, pot utiliza, de asemenea, toate gesturile obișnuite ale trackpad-ului pentru a glisa între desktop-uri fără a schimba nimic pe Mac-ul principal.

Cu siguranta, folosind o rezolutie mai mare iPad, cum ar fi Air sau Pro face totul sa arate mult mai frumos.

Nu am avut probleme cu Mac-ul meu, dar am făcut niște probleme pe laptop-ul meu Windows. Din fericire, suportul pentru clienți este excelent și am rezolvat problema într-o chestiune de ore. Aparent, aveam nevoie de un driver video diferit, pe care l-au trimis prin e-mail, iar asta a rezolvat problema.

Dacă intenționați să utilizați acest lucru cu un computer desktop, va trebui probabil să vă cumpărați un cablu de fulger de 6 metri și un fel de suport, astfel încât iPad-ul să poată fi plasat chiar lângă monitor.

În general, dacă vă aflați fără a folosi iPad-ul dvs. de multe ori, convertiți-l într-un al doilea monitor este o opțiune excelentă care costă mult mai puțin decât metoda tradițională de utilizare a două monitoare. Dacă aveți întrebări, postați un comentariu. Bucurați-vă!