If-Koubou

Vizualizați Google Calendar în Outlook 2010

Vizualizați Google Calendar în Outlook 2010 (Cum să)

Calendarul Google este o modalitate foarte bună de a partaja întâlniri și de a vă sincroniza programul cu alții. Aici vă vom arăta cum să vă vedeți Calendarul Google în Outlook 2010.

Google Calendar

Conectați-vă la Google Calendar și sub My Calendars faceți clic pe Setări.

Faceți clic pe calendarul pe care doriți să îl vedeți în Outlook.

Derulați în jos pe pagină și dați clic pe butonul ICAL din secțiunea Adresă privată sau pe adresa Calendar dacă este un calendar public ... apoi copiați adresa în clipboard.

Outlook 2010

Deschideți calendarul Outlook, dați clic pe fila Pagina de pornire de pe Panglică, iar în secțiunea Gestionați calendare, dați clic pe Deschidere calendar \ de pe Internet ...

Acum introduceți locația link-ului în câmpul New Internet Calendar, apoi faceți clic pe OK.

Faceți clic pe Da în caseta de dialog care apare confirmând că doriți să vă abonați la aceasta.

Dacă doriți mai multe opțiuni de abonare, faceți clic pe butonul Advanced. Aici puteți numi dosarul, tastați o descriere și alegeți dacă doriți să descărcați fișiere atașate.

Asta este tot ce există! Acum veți putea vizualiza Google Calendar în Outlook 2010.

De asemenea, veți putea să vedeți computerul local și Google Calendar unul lângă celălalt ...

Rețineți că acest lucru vă dă posibilitatea de a vizualiza Calendarul Google ... este doar pentru citire. Orice modificări pe care le faceți pe site-ul Google Calendar se vor afișa când trimiteți / primiți.

Dacă vii din Outlook în timpul zilei, poate doriți să vedeți ce se întâmplă și cu Google Calendar (e). Dacă sunteți un utilizator Outlook 2007, consultați articolul nostru despre modul de vizualizare a Google Calendar în Outlook 2007.