If-Koubou

Activați Căutările Google din mai multe coloane cu un script utilizator

Activați Căutările Google din mai multe coloane cu un script utilizator (Cum să)

Doriți să îmbunătățiți afișarea rezultatelor căutării la Google și să utilizați mai bine spațiul de pagină web? Cu un pic de magie de utilizator script puteți face aceste rezultate de căutare arata și se potrivesc mai bine în browser-ul dvs. preferat.

Notă: Acest script de utilizator poate intra în conflict cu extensia AutoPager dacă îl aveți instalat în browserul dvs. preferat.

Inainte de

Aici este afișarea standard a unei coloane standard a rezultatelor căutării de la Google. Nu prea rău, dar spațiul disponibil ar putea fi cu siguranță utilizat mai bine.

Notă: În scopul exemplului nostru, folosim Google Chrome, dar acest script de utilizator poate fi adăugat cu ușurință în alte browsere.

După

Dacă nu ați instalat niciodată un script de utilizator în Chrome înainte de a fi la fel de simplu ca extensiile obișnuite de pe site-ul oficial Google. Aici puteți vedea detaliile pentru scriptul de utilizator pe care îl instalăm. Observați că puteți vedea codul sursă dacă doriți. Pentru a adăuga scriptul utilizatorului în Chrome, faceți clic pe "Instalați".

După ce începeți procesul de instalare, veți vedea un mesaj intermediar care vă întreabă dacă doriți să continuați în colțul din stânga-jos al browserului. Faceți clic pe "Continuați" pentru a trece la următorul pas al procesului de instalare.

Din acest punct de pe procesul de instalare este practic identic cu extensiile oficiale. Puteți vedea fereastra de confirmare finală aici ... faceți clic pe "Instalați" pentru a termina adăugarea scriptului de utilizator în Chrome.

Ca și în cazul extensiilor obișnuite, veți vedea un mesaj post-instalare în colțul din dreapta sus.

Deci, cum arată un script de utilizator în pagina "Extensii"? Puteți vedea intrarea scriptului utilizatorului aici ... în afara unei pictograme, pare mai degrabă identică cu o extensie normală.

După reîmprospătarea paginii de căutare afișată mai sus, acum avem două coloane ale rezultatelor căutării (setare implicită). Acest lucru pare mult mai bun decât o vizualizare cu o singură coloană și nu este necesară derulare în acest moment.

Pentru a comuta la o vizualizare cu trei coloane pur și simplu utilizați comanda rapidă de la tastatură "Alt + 3". Pentru a reveni la o vizualizare cu o singură coloană, utilizați "Alt + 1" și pentru vizualizarea implicită cu două coloane, utilizați "Alt + 2". Trei comenzi rapide de la tastatură pentru trei viziuni diferite ... cu siguranță un lucru bun.

Notă: În sistemul nostru de testare, trebuia să folosim tastele numerice din partea de sus a tastaturii pentru a comuta vizualizările ... aceasta este probabil rezultatul setărilor unice ale sistemului nostru de testare.

Concluzie

Dacă doriți o experiență mai bună de vizualizare atunci când efectuați căutări pe Google, atunci acest script de utilizator va face un plus foarte frumos browserului dvs. preferat.

Pentru cei care utilizează Firefox, puteți adăuga scripturi de utilizatori cu extensiile Greasemonkey & Stylish. Folosind Opera Browser? Consultați cum să adăugați script-uri de utilizator la Opera aici.

Link-uri

Instalați vizualizarea în mai multe coloane a Script-ului utilizator al rezultatelor căutării Google