If-Koubou

Activați mai multe descărcări simultane în Internet Explorer

Activați mai multe descărcări simultane în Internet Explorer (Cum să)

Ați încercat vreodată să descărcați mai mult de 2 fișiere de pe același site web și ați observat că cea de-a treia descărcare nu începe până când unul dintre cei doi nu se termină? Motivul pentru aceasta este faptul că HTTP 1.1 spec spune că doar două conexiuni pot fi permise la un moment dat, astfel încât browser-ul dvs. aderă la această limită.

Putem stimula acest număr pentru IE folosind un registru hack, dar permiteți-mi să vă avertizez să nu înnebunească și să crească prea departe.

Dacă toată lumea ar spori numărul de conexiuni, ar pune într-adevăr un rău pe serverele web acolo și apoi webmasterii ar trebui să înceapă să blocheze fire suplimentare.

Manual Registry Hack

Deschideți regedit.exe prin căutarea în meniul de pornire sau rulați caseta, apoi răsfoiți până la următoarea cheie:

Setări HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Internet

În partea dreaptă, veți dori să creați două noi valori DWORD pe 32 de biți:

  • MaxConnectionsPerServer - Acest lucru stabilește limita pentru serverele HTTP 1.1, care ar trebui să fie în mod normal 2
  • MaxConnectionsPer1_0Server - Aceasta stabilește limita pentru serverele HTTP 1.0, care în mod normal ar trebui să fie 4

Puteți schimba cantitatea de conexiuni pentru oricare dintre acestea schimbând valoarea, dar nu aș încerca să o duc prea departe, deoarece veți găsi că navigarea dvs. devine mult mai lentă decât în ​​mod obișnuit și este posibil să vă blocați de la unele servere pentru utilizarea prea multor conexiuni. Un pariu sigur este de a dubla setările implicite.

Descărcabil Registry Hack

Acest hack care se poate descărca va crește doar ușor valorile, ceea ce este probabil cel mai înțelept curs de acțiune. Puteți modifica scriptul pentru a utiliza mai mult dacă doriți.

Puteți descărca, extrage și faceți dublu clic pe fișierul de registry pentru a introduce informațiile în registru. Pentru a dezinstala, utilizați scriptul de dezinstalare inclus în fișierul zip.

Descărcați IncreaseIEDownloadLimit Registry Hack