If-Koubou

Activați modul de citire pe timp de noapte în orice aplicație iOS

Activați modul de citire pe timp de noapte în orice aplicație iOS (Cum să)

iOS: Dacă sunteți un mare fan al noii teme Night în iBooks 1.5 și doriti ca întregul iOS să aibă un mod de noapte ușor de utilizat, nu - aflați cum să reglați întreaga experiență UI cu câteva robinete.

Peste la Digital Inspiration, aceștia împărtășesc o modalitate foarte inteligentă de a extinde avantajele setării Noapte colorată și inversată în iBooks în întreaga experiență iOS. Ei scriu:

Există o soluție ușoară. Pe dispozitivul dvs. iOS, apăsați pictograma Settings (Setări) și alegeți General -> Accesibilitate -> Triple-click Home (Acasă) și setați-l pe "Toggle White on Black".

Apăsați butonul Acasă pentru a ieși din Setări și a lansa orice aplicație de citire. Faceți trei clicuri pe butonul Acasă de pe dispozitivul dvs. iOS în succesiune rapidă și ar trebui să activați efect alb-negru destul de similar cu modul iBooks Noapte. Dați din nou trei clicuri pentru a trece la modul normal. Simplu!

Singurul dezavantaj al acestui lucru, notează, este că imaginile (atât în ​​aplicații, cât și pe web) vor arăta ca niște fotografii negative în loc de fotografii normale.

Activați modul de citire de noapte în interiorul oricărei aplicații iOS [Digital Inspiration]