If-Koubou

Cum se combină imaginile într-un singur fișier PDF pe un Mac

Cum se combină imaginile într-un singur fișier PDF pe un Mac (Cum să)

Spuneți că aplicați pentru un loc de muncă, iar compania de angajare dorește să semneze documente trimise lor sau să vă imagineze că doriți să adăugați o adăugare în casa dvs., iar contractantul dorește să vadă fotografii. Cum te simți cu ușurință pe un Mac?

Puteți să-i atașați pe toate la un mesaj de poștă electronică sau text, dar această metodă este puțin greoaie și poate fi oarecum enervantă pentru destinatar. În mod alternativ, puteți să le trimiteți toate și să le trimiteți în acest fel, dar atunci persoana care se află în celălalt capăt trebuie să le dezarhiveze, ceea ce poate, de asemenea, să evite utilizatorii.

Conversia fotografiilor în format PDF pe un Mac este foarte ușoară și face lucrurile mult mai ușor de gestionat dacă scanați documente.

Scanerele importă, de obicei, fotografii în format .JPG. Dacă le vedeți doar la sfârșit, atunci este bine să le puneți pe toate ca fișiere separate. Dacă doriți să le împărțiți cu altcineva, atunci plasarea acestora într-un PDF este aproape ideală.

În acest exemplu, trebuie să trimiteți unui prieten copii scanate ale Declarației de Independență, Constituției și Legii drepturilor.

Mai întâi, mergeți la dosarul Aplicații și deschideți aplicația Previzualizare (sau căutați-o cu Spotlight). Previzualizarea vă va îndruma pentru a deschide imaginile pe care le doriți, astfel că navigați la dosarul în care sunt păstrate și selectați-le. Utilizați tasta Comandă pentru a selecta mai multe imagini. Când ați terminat selectarea imaginilor, faceți clic pe butonul "Deschidere".

Cu fotografiile selectate, le puteți rearanja până la ordinea dorită, făcând clic și trăgându-le în bara laterală de examinare.

Odată ce sunteți mulțumit de comanda dvs., selectați "Fișier> Imprimare".

Înainte de a continua cu documentele noastre, vrem să luăm un moment scurt pentru a vă arăta ce să faceți în cazul în care imaginile dvs. nu sunt orientate corect. În următorul exemplu, vedem o fotografie care a fost orientată portret. Trebuie să-l schimbăm pe peisaj, astfel încât destinatarul nostru nu trebuie să-și întoarcă capul. Faceți clic pe butonul "Afișați detalii" din partea de jos a ferestrei de dialog pentru imprimare.

Aveți o grămadă de opțiuni aici, nu ezitați să vă faceți timp pentru a le percepe. Singurul dintre noi, care ne interesează în acest moment, este însă caracteristica Orientare.

Rețineți că nu va trebui să modificați orientarea în cazul în care fotografiile dvs. apar normale, dar asigurați-vă că treceți și căutați-le pe toate pentru a fi sigur.

După ce vă asigurați că totul este orientat corect și în ordinea corectă, în colțul din stânga jos, faceți clic pe meniul derulant mic care afișează "PDF". Aveți câteva opțiuni, dacă doriți să continuați și să o trimiteți direct prin e-mail, puteți alege "Mail PDF", dar pentru moment vom alege "Salvați ca PDF ...".

În dialogul de salvare, doriți să îl completați cu informațiile pe care le considerați potrivite și asigurați-vă că decideți unde doriți să salvați fișierul PDF. Am ales să ne salvăm pe Desktop.

Dacă sunteți interesat să adăugați o parolă în PDF, faceți clic pe "Opțiuni de securitate ..." din dialogul de salvare și vi se vor oferi opțiuni nu numai pentru protecția prin parolă a documentului la deschidere, ci și pentru copierea conținutului, precum și printeaza-l.

După ce sunteți gata, puteți să faceți clic pe butonul "Salvați" din dialogul de salvare și PDF-ul va fi creat.

Bine, dar dacă uitați să adăugați câteva imagini sau doriți să le eliminați? Nu putem trimite foarte bine prietenului nostru cele trei documente și nu le trimitem nici o copie a amendamentelor constituționale rămase!

Nicio problemă, deschideți PDF-ul nou creat și glisați orice alte fotografii pe care doriți să le adăugați sau selectați fotografiile pe care doriți să le eliminați, faceți clic dreapta și selectați "Mutare în Coșul de gunoi" din meniul rezultat (sau utilizați Shift + Ștergere).

Odată ce sunteți mulțumit de modificările dvs., salvați simplu PDF-ul din meniul Fișier sau utilizați Command + S.