If-Koubou

Cum să combinați prezentări PowerPoint multiple

Cum să combinați prezentări PowerPoint multiple (Descărcare gratuită de software)

Aveți mai multe prezentări PowerPoint pe care trebuie să le combinați sau să le îmbinați într-o singură prezentare? A trebuit să fac acest lucru de câteva ori și unul dintre aspectele cele mai importante atunci când se îmbină prezentările este dacă doriți să mențineți formatul și tema prezentării inserate sau să o potriviți cu tema prezentării principale. Al doilea factor cel mai important este dacă trebuie să păstrați toate animațiile și tranzițiile care ar putea fi incluse în prezentarea inserată.

În funcție de modul în care doriți ca diapozitivele inserate să apară în prezentarea principală, va trebui să alegeți între două metode diferite pentru a vă alătura prezentărilor. În acest articol, voi menționa ambele metode, împreună cu avantajele și dezavantajele fiecărei metode.

Prima metodă utilizează Reutilizați diapozitivele opțiune în PowerPoint și a doua metodă utilizează Inserați obiectul opțiune.

Reutilizarea diapozitivelor

Dacă doriți ca diapozițiile inserate să se potrivească cu tema prezentării dvs. principale, atunci trebuie să utilizați opțiunea Reutilizare diapozitive. Diapozitivele inserate vor purta pur și simplu diapozitivele exact așa cum sunt în prezentarea externă și le vor adăuga la prezentarea principală.

Cu toate acestea, există o mare avertisment: niciuna dintre animații sau tranziții nu va fi transmisă. Orice vedeți pe diapozitiv în modul normal de vizualizare este ceea ce veți primi în prezentarea principală.

Dacă trebuie să păstrați toate animațiile sau tranzițiile, treceți la metoda Insert Object.

Pentru a începe această metodă, deschideți prezentarea principală, apoi faceți clic pe cele două diapozitive în care doriți să importați diapozitivele. Nu merită nimic că această metodă vă permite de asemenea să alegeți și să alegeți diapozițiile pe care doriți să le inserați dintr-o prezentare externă, în timp ce metoda Insert Object va introduce întreaga prezentare.

Acum faceți clic pe Introduce meniu și apoi faceți clic pe cuvintele Slide noi și veți vedea un meniu care apare. În partea de jos a acelui meniu este o opțiune numită Reutilizați diapozitivele.

Când faceți clic pe aceasta, în partea dreaptă va apărea o filă. Faceți clic pe Naviga și apoi selectați Răsfoiți fișierul. Verifică Păstrați formatarea sursă dacă doriți să păstrați tema și formatarea textului pentru prezentarea externă.

Dacă debifați căsuța, atunci când mergeți să inserați diapozitivele în prezentarea principală, formatul original nu va fi păstrat. În schimb, diapozitivele vor folosi tema și formatarea prezentării principale.

Selectați prezentarea PowerPoint pe care doriți să o inserați și apoi faceți clic pe OK. Imediat, ar trebui să vedeți o miniatură mică și titlul fiecărui diapozitiv afișat.

După cum puteți vedea mai sus, a doua prezentare are o temă diferită de prima mea prezentare. Există o serie de lucruri pe care le puteți face în acest moment. În primul rând, dacă doriți doar să inserați un diapozitiv sau o pereche de diapozitive din prezentarea dvs. externă, faceți clic pe diapozitiv și acesta va fi inserat!

Formatul va depinde de verificarea Păstrați formatarea sursă așa cum am explicat mai sus. Așa cum am arătat mai jos, am introdus doar un slide din prezentarea externă și am păstrat formatul sursei.

Va fi inserat oriunde ați fi făcut clic mai devreme cu linia roșie. Dacă doriți să inserați toate diapozitivele, selectați doar Inserați toate diapozitiveles care apare când faceți clic dreapta pe oricare dintre diapozitive.

În sfârșit, puteți aplica tema utilizată în prezentarea externă pentru prezentarea dvs. principală, făcând clic dreapta și selectând Aplicați tema la toate diapozitivele. Aceasta va aplica tema prezentării externe în prezentarea principală.

Așa cum am menționat mai devreme, atunci când utilizați această metodă, pierdeți toate animațiile, efectele, tranzițiile etc. Acum hai să vorbim despre celălalt mod de a fuziona două prezentări.

Inserați metoda obiectului

A doua metodă va insera întreaga prezentare externă într-un singur diapozitiv ca obiect. Apoi, trebuie să configurați unele setări, astfel încât atunci când executați prezentarea dvs. de diapozitive, acesta rulează și prin toate diapozitivele din prezentarea externă.

Există câteva lucruri care trebuie menționate înainte de a începe să folosim această metodă:

1. Când inserați prezentarea ca obiect, aceasta nu este o legătură cu prezentarea, ci o copie completă completă în prezentarea principală. Aceasta înseamnă că dacă deschideți prezentarea externă mai târziu, după ce ați introdus-o în prezentarea principală și ați modificat-o, aceste modificări nu vor fi reflectate în versiunea importată în interiorul prezentării principale.

2. Dacă doriți să modificați o prezentare deja introdusă, o puteți edita în interiorul prezentării principale. Din nou, aceste modificări se fac doar la versiunea din cadrul prezentării principale.

În opinia mea, această metodă este mai bună decât metoda de reutilizare a diapozitivelor deoarece vă permite să vă păstrați toate animațiile și tranzițiile și vă permite să modificați sau să păstrați tema prezentării inserate.

Pentru a începe, deschideți prezentarea principală și apoi introduceți un nou diapozitiv. Asigurați-vă că ștergeți toate casetele de text implicite sau orice altceva de pe noul diapozitiv, astfel încât să fie complet necompletat.

Acum faceți clic pe Introduce și apoi faceți clic pe Obiect.

Selectează Creați din fișier butonul radio și faceți clic pe Naviga buton. Selectați prezentarea externă pe care doriți să o inserați în prezentarea principală.

Acum veți vedea primul diapozitiv al prezentării introduse ca obiect selectabil. Toate celelalte diapozitive sunt acolo, dar nu le puteți vedea.

Următorul pas este să mutați cursorul în colțul din stânga sus al obiectului inserat până când se transformă într-o săgeată cu două fețe. Faceți clic pe și apoi glisați colțul în colțul din stânga sus al diapozitivului principal.Faceți același lucru cu colțul din dreapta jos al obiectului și trageți-l în colțul din dreapta jos al diapozitivului principal.

Acum, obiectul introdus ar trebui să aibă aceeași dimensiune cu diapozitivul în care a fost inserat. Doriți să faceți acest lucru astfel încât să nu aibă loc nicio modificare a dimensiunii diapozitivelor atunci când redați prezentarea.

Odată ce este setat, trebuie să configuram cea de-a doua prezentare pe care să o jucăm atunci când atingem acel diapozitiv la care am inserat prezentarea. Pentru aceasta, selectați obiectul, faceți clic pe Animații panglică, faceți clic pe Adăugați animație și apoi derulați până la capătul de jos, unde se afișează Verbe de acțiune OLE.

Se va afișa un alt dialog și doriți să alegeți Spectacol. Dacă ați juca prezentarea în acest moment, ați observa că atunci când ajungeți la diapozitiv cu prezentarea introdusă, va fi afișat toate diapozitivele din prezentarea introdusă, dar va include și un diapozitiv al primului diapozitiv la față și spate a prezentării inserate.

Acest lucru a fost cam enervant pentru mine și, din fericire, aproape că puteți scăpa de el. Mai întâi, faceți clic pe Animații din nou, apoi faceți clic pe Panoul de animație, care va apărea la dreapta.

În panoul de animație, veți vedea obiectul inserat enumerat ca Obiect 1 sau Obiect 2 etc. și când îl selectați, va apărea o mică săgeată neagră pe care puteți face clic pe. Acest lucru va aduce câteva opțiuni și apoi prima pe care doriți să o selectați este Începeți cu Anterior.

Acum, când redați prezentarea, aceasta nu vă va arăta imaginea statică a primului diapozitiv, dar va reda efectiv primul slide din prezentarea externă. Pentru a scăpa de imaginea statică la sfârșitul prezentării, trebuie să selectați Efecte Opțiuni din meniul de mai sus și apoi selectați Ascundeți după animație de la După animație caseta de dropdown.

Nu este perfectă deoarece vă arată încă diapoziția goală pe care prezentarea introdusă a fost introdusă o dată înainte ca expunerea să se încheie. Din fericire, am gasit un simplu hack pentru acest lucru prea, care functioneaza foarte bine. Pur și simplu adăugați ceva la diapozitivul care are obiectul de prezentare extern ca o casetă de text sau orice doriți și apoi faceți clic dreapta pe obiect și alegeți Trimiteți înapoi.

Aceasta va ascunde în mod eficient obiectul din spatele obiectului de prezentare. Acum, când redați prezentarea dvs., aceasta va ascunde obiectul de prezentare după ultimul diapozitiv, deoarece asta este ceea ce am ales în După animație opțiune. Când obiectul de prezentare este ascuns, veți vedea orice conținut ascuns sub el. Este o modalitate excelentă de a evita prezentarea acelui diapozitiv gol în timpul prezentării.

Un ultim lucru pe care am vrut să-l menționez era de a edita prezentarea inserată. Puteți să faceți clic dreapta oriunde pe obiect și să alegeți Obiect de prezentare - Editați pentru a edita orice diapozitiv din prezentarea introdusă direct în prezentarea principală.

Sperăm că acest lucru a fost un tutorial suficient de detaliat pentru oricine dorește să îmbine, să combine sau să introducă o prezentare PowerPoint în alta. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să comentați. Bucurați-vă!