If-Koubou

Cum să Fix iMessage Nu se afișează efectele mesajelor în iOS 10

Cum să Fix iMessage Nu se afișează efectele mesajelor în iOS 10 (Cum să)

iMessage a primit o actualizare uriașă în iOS 10, adăugând elemente cum ar fi integrarea aplicațiilor terță parte, legăturile bogate și un număr de efecte grafice distractive pentru mesaje. Dacă vedeți mesaje care spun ceva de genul "(trimis cu cerneală invizibilă)", în loc să vedeți efectul real de cerneală invizibilă, avem câteva remedii pentru a încerca.

Deconectați-vă și reveniți la mesajul iMessage pe toate dispozitivele iOS

Cel mai adesea, efectele mesajului nu rezultă dintr-o eroare de server de la sfârșitul Apple. Puteți corecta acest lucru prin deconectarea și revenirea la iMessage. Va trebui să vă deconectați de la toate dispozitivele la care este utilizat contul dvs. și apoi să vă conectați în fiecare dintre ele. Iată cum să faceți acest lucru.

Activați aplicația Setări, apoi apăsați pe "Mesaje".

În ecranul Mesaje, atingeți elementul "Trimitere și primire".

În partea de sus, atingeți adresa cu care v-ați conectat la iMessage.

În fereastra pop-up Account Message, atingeți "Sign Out".

După un moment, veți fi deconectat din iMessage. Repetați acest proces pe toate dispozitivele pe care le utilizați pentru acest cont cu iMessage înainte de a continua.

După ce v-ați conectat la toate dispozitivele dvs., atingeți "Utilizați ID-ul dvs. Apple pentru iMessage" pe aceeași pagină pentru a vă conecta din nou.

Introduceți ID-ul Apple și parola, apoi atingeți "Sign In".

După ce vă conectați, închideți aplicația Mesaje. Mesajele pe care le-ați primit deja nu se vor schimba, deci va trebui să contactați pe cineva pentru a vă trimite un mesaj nou utilizând un efect, astfel încât să îl puteți testa. Sperăm că veți vedea efectul mesajului complet acum.

Și dacă arată bine, continuați și repetați acești ultimii pași pentru a vă conecta la iMessage pe celelalte dispozitive.

Dezactivați setarea de reducere a accesibilității mișcării

Unii oameni au raportat, de asemenea, că având setarea Reduce Motion activată interferează cu capacitatea acestora de a vedea efectele mesajelor. Setarea Reduce Motion are rolul de a dezactiva animațiile inutile - cum ar fi efectul de parallax pe ecranul dvs. de pornire. Unii oameni o pornesc pentru că acele tipuri de animații îi deranjează, altele pentru a crește performanța sau a contribui la creșterea duratei de viață a bateriei. Dacă utilizați setarea Reduce Motion și interferează cu efectele mesajului, va trebui să decideți care este mai important pentru dvs.

Acestea fiind spuse, mulți oameni nu experimentează problema și efectele mesajului funcționează bine chiar și atunci când funcția Reduce Motion este activată. Este totuși un lucru ușor de verificat. Poate că va funcționa pentru dvs. dacă vă deconectați și înapoi la iMessage nu a făcut-o.

În aplicația Setări, apăsați pe "General".

În ecranul Setări generale, atingeți "Accesibilitate".

În ecranul Setări de accesibilitate, verificați dacă elementul "Reduce mișcarea" este activat sau dezactivat. Dacă este pornit, continuați și atingeți "Reduceți mișcarea".

Rotiți comutatorul "Reduceți mișcarea".

Acum, puteți verifica din nou mesajele pentru a vedea dacă efectele funcționează. După cum am spus, acest lucru pare să funcționeze pentru unii oameni, dar nu pentru alții. Până acum, toate situațiile pe care le-am văzut pe propriile noastre dispozitive au fost corectate fie prin redarea reducerii mișcării, fie prin deconectarea și revenirea în iMessages de pe dispozitivele dvs. Deci, sperăm că acest lucru vă va face să rezolvați și să trimiteți mesaje invizibile în cel mai scurt timp.