If-Koubou

Cum se rezolvă Internet Explorer a întâmpinat o problemă și trebuie să închidă

Cum se rezolvă Internet Explorer a întâmpinat o problemă și trebuie să închidă (Sfaturi pentru Internet Explorer)

Ați fost vreodată de navigare pe Internet folosind IE fericit până când dintr-o dată veți obține acest oribil "Internet Explorer a întâmpinat o problemă și trebuie să închidă" mesaj de eroare, după care IE se închide complet și vă pierdeți toate filele împreună cu toate formularele pe care ați fi putut să le completați? Acum, când folosesc Chrome religios, nu mi sa întâmplat nici măcar o dată, dar sa întâmplat tot timpul cu Internet Explorer.

Deci, pentru acele suflete sărace care utilizează încă versiuni mai vechi ale IE, iată o listă rapidă de pași pe care îi puteți lua pentru a încerca să remediați problema de bază. Cauza acestei erori poate fi orice număr de lucruri, deci este posibil să încercați câteva metode diferite înainte ca problema să fie rezolvată. Dacă faceți clic pe link pentru a vedea datele pe care le conține raportul de eroare, este posibil să vedeți ceva similar:

Semnal de eroare
AppName: iexplore.exe AppVer. 7.0.5730.11 ModName: necunoscut
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 61eb77e0

Deci, ce puteți face dacă obțineți această eroare? Încercați fiecare dintre următorii pași și vedeți dacă problema dispare.

Metoda 1

Deschideți IE, du-te la Unelte, optiuni de internetsau faceți clic pe pictograma roată din partea dreaptă sus și apoi ștergeți fișierele Internet temporare. În secțiunea Istoricul navigării, faceți clic pe Șterge și apoi verificați Fișiere Internet temporare și fișiere de pe site. În cazul în care ați descărcat un fișier executabil care cauzează problema, acest lucru va fi eliminat.

Metoda 2

În unele versiuni ale IE, depanarea script-ului poate fi cauza acestei probleme. Puteți încerca să dezactivați depanarea scriptului, accesând Opțiuni Internet din nou, făcând clic pe fila Avansat și apoi bifând Dezactivați depanarea scriptului (Internet Explorer) și Dezactivați depanarea scripturilor (altele) cutii.

Metoda 3

Porniți software-ul anti-spyware și antivirus pe computer. Descarca MalwareBytes Anti-Malware și Spybot și executați fiecare pentru a elimina orice malware. Ambele programe au versiuni gratuite și asta e tot ce aveți nevoie. De asemenea, descărcați CCleaner și HijackThis și executați ambele aplicații. Eliminați intrările nedorite pe care le vedeți atunci când rulați HiJackThis (va trebui să citiți documentele pentru a ști ce să eliminați).

Metoda 4

Mergi la start, Alerga și apoi tastați MSCONFIG. Faceți clic pe Lansare și debifați toate elementele și apoi reporniți computerul. Aceasta dezactivează pornirea tuturor programelor de pornire. Dacă încă mai aveți eroarea, continuați-o și întoarceți-o una câte una și vedeți la ce problemă apare problema. Aceasta se numește efectuarea unei cizme curate.

Metoda 5

Dezactivați etichetele Smarts în Internet Explorer accesând Unelte, optiuni de internet, Avansat și apoi ștergeți Activați etichetele inteligente Caseta de bifat.

Metoda 6

Instalați cele mai recente actualizări de pe site-ul Microsoft Update. Dacă ați început să primiți această eroare după instalarea celor mai recente actualizări, va trebui să efectuați o restabilire a sistemului până la momentul în care ați instalat actualizările. Puteți accesa caracteristica Restabilire sistem accesând start, Toate programele, Accesorii, și apoi Instrumente de sistem.

Metoda 7

Utilizați System File Checker pentru a scana modificările sau modificările fișierelor protejate Windows. Dacă vreun fișier a fost suprascris sau șters, etc, SFC va prelua automat versiunea corectă a fișierului și îl va înlocui. Puteți rula SFC plecând la start, și apoi Alerga, tastând CMD și apoi tastând sfc / scannow în fereastra de comandă.

Metoda 8

Reînregistrați fișierele DLL pentru Internet Explorer. Click pe start, atunci Alerga, introduceți CMD apoi tastați următoarele linii și apăsați introduce după fiecare:

regsvr32 softpub.dll
regsvr32 wintrust.dll
regsvr32 initpki.dll
regsvr32 dssenh.dll
regsvr32 rsaenh.dll
regsvr32 gpkcsp.dll
regsvr32 sccbase.dll
regsvr32 slbcsp.dll
regsvr32 cryptdlg.dll

Metoda 9

Dezactivați toate programele de completare pentru terțe părți în Internet Explorer accesând start, Panou de control, optiuni de internet, Avansat și dezactivați "Activați extensiile de browser terță parte"Din secțiunea Navigare. Va trebui să defilați câteva linii.

Puteți, de asemenea, să porniți IE fără suplimente accesând Start, Toate programele, Accesorii, Instrumente de sistem și făcând clic pe Internet Explorer (fără add-on-uri).

Metoda 10

Uneori, o problemă de compatibilitate provoacă problema cu placa grafică. Pentru a verifica și a vedea, accesați Opțiuni Internet, Advanced și verificați Utilizați redarea de software în loc de redare GPU cutie sub Grafica accelerată.

Metoda 11

O opțiune finală pe care o puteți încerca este să resetați Internet Explorer. Din nou, accesați butonul Avansat la opțiunile IE, iar în partea de jos veți vedea restabili buton.

De asemenea, asigurați-vă că verificați Ștergeți setările personale atunci când obțineți dialogul pentru a confirma resetarea.

Sperăm că dacă ați primit această eroare, una dintre aceste metode menționate mai sus va rezolva problema. Dacă aveți întrebări despre efectuarea unui pas, vă rugăm să postați un comentariu și voi încerca să vă ajut. Bucurați-vă!