If-Koubou

Cum de a repara Kodi YouTube "Quota depășit" Problema

Cum de a repara Kodi YouTube "Quota depășit" Problema (Cum să)

Te-ai îmbolnăvit de plugin-ul YouTube al lui Kodi și ți-ai dat mesaje de eroare criptice precum "Excepție în ContentProvider" și "Quota Exceeded"? Iată cum puteți remedia această problemă cu doar câteva minute de lucru.

V-am arătat cum să vizionați emisiunile TV live pe Kodi, dar să fiu sincer că nu fac acest lucru foarte des. YouTube este mai bun decât televiziunea, iar Kodi pune YouTube direct pe televizorul meu. Interfața bazată pe telecomandă facilitează răsfoirea abonamentelor mele și verificarea arhivelor și a listelor de redare ale canalului. Binging canalele YouTube este fericire.

Dar, în ultima vreme, YouTube pe Kodi este buggy, cu mesaje de eroare apărând când încerc să fac lucruri de bază. Problema, se pare, este legată de cheile API utilizate de dezvoltatorii add-on. Utilizarea API-urilor Google (care deține YouTube) și baza de utilizatori rapidă a Kodi înseamnă căutările plugin-urilor de pe YouTube, de obicei cu mult înainte de a începe să vizionez videoclipuri în seara de pe coasta de vest.

Am reușit să scriu aceste instrucțiuni grație pașilor evidențiați pe forumul oficial Kodi, de către membrul forumului jmh2002. Acest contur este grozav și sunt recunoscător pentru acest lucru, dar am crezut că utilizatorii ar putea prefera instrucțiuni ușor de urmat cu capturi de ecran.

Sperăm că Google și echipa Kodi pot găsi o soluție pe termen lung. Între timp, însă, puteți repara YouTube pe cont propriu, creând propriile chei API. Iată cum.

Pasul unu: configurați un proiect în Google Cloud Console

În primul rând, mergeți la Google Cloud Platform. După ce faceți clic pe "Proiect", apoi pe "Creați proiect".

Denumiți proiectul pe care îl doriți; M-am dus cu "YouTube-Kodi".

În timp ce faceți acest lucru, nu ezitați să ignorați apelurile de plată pentru serviciul Google. Asta e pentru dezvoltatorii serioși și tu ești doar o persoană care încearcă să facă YouTube să funcționeze.

Pasul al doilea: activați API-ul de date YouTube

Apoi, mergeți la secțiunea Biblioteci din Google Cloud Console. Faceți clic pe "API pentru datele YouTube".

În pagina următoare, dați clic pe "Activați".

Există o șansă vi se va cere să creați mai întâi un proiect, chiar dacă tocmai ați creat un proiect. Dacă se întâmplă asta, aparent prea repede. Așteptați câteva minute și încercați din nou, vă grăbiți să vă demontați. De asemenea, este posibil să faceți clic pe "Creați proiectul" și să selectați noul dvs. proiect YouTube-Kodi din listă.

Pasul al treilea: creați o cheie API

Apoi, mergeți la pagina de acreditare. Faceți clic pe "Creați acreditări", apoi pe "Cheie API".

O fereastră va apărea cu noua dvs. cheie strălucitoare API, un șir de numere și litere de 39 de caractere. Copiați întreaga cheie și salvați-o într-un document de pe computer. Etichetați-o "Cheia API" pentru referințe proprii.

Pasul patru: Creați mai multe acreditări

Păstrați-vă pe pagina Acreditări, faceți clic pe "Creați acreditări", urmată de "ID client OAuth".

În pagina următoare, dați clic pe "Altele", apoi alegeți ce nume doriți. (M-am dus cu "Kodi".)

Faceți clic pe "Creați" și veți primi două chei noi: un "ID client", un șir de caractere de 45 de caractere, urmat de "apps.googleusercontent.com". Copiați acest lucru în documentul de referință, eliminând "apps.googleusercontent.com" și etichetați cheia "ID client" pentru referință.

De asemenea, veți primi un "Client Secret", care este un șir de litere și numere de 24 de caractere. Copiați acest document, etichetându-l drept "Client Secret" pentru referință.

Pasul cinci: Lipiți cheile în YouTube

Acum suntem gata să ardem Kodi și să rezolvăm în sfârșit acest lucru. Dacă nu ați făcut deja acest lucru, conectați-vă la contul YouTube din pluginul Kodi YouTube. Vi se va solicita să vă îndreptați către youtube.com/activate și să introduceți un cod din 8 cifre. Puteți face acest lucru pe orice dispozitiv, nu doar pe dispozitivul pe care rulează Kodi.

Faceți acest lucru de două ori, conform instrucțiunilor. Apoi trageți sub-meniul pentru pluginul YouTube. Puteți face acest lucru selectând pluginul, apoi apăsând litera C de pe tastatură.

Deschideți "Setările de adăugare", apoi mergeți la fila "Cheie API".

Asigurați-vă că este activată funcția "Activarea tastelor personale API", apoi lipiți tastele pe care le-ați adunat mai devreme în locurile corespunzătoare. (Cheile mele sunt estompate în imaginea de mai sus, astfel încât să nu le furi. Obțineți propriile chei, băieți.)

Câteva caracteristici sunt încă rupte

După ce am creat propriile mele chei API, YouTube funcționează din nou pentru mine din nou. Navigarea la abonamente și la videoclipurile mele populare este rapidă, la fel ca și navigarea pe canalele YouTube. Mesajele de eroare sunt un lucru din trecut.

Acestea fiind spuse, două caracteristici încă nu funcționează pentru mine: lista mea de vizionare mai târziu și istoria mea. Aceste caracteristici au probleme în afara API și, sperăm, vor fi patch-uri în versiunile viitoare ale add-on-ului. Dincolo de asta, nu puteam fi mai fericit. Am YouTube din nou în Kodi și totul are dreptate cu lumea. Sper că acest tutorial vă ajută și voi.