If-Koubou

Cum să mutați muzica iTunes pe un Chromebook

Cum să mutați muzica iTunes pe un Chromebook (Cum să)

Dacă schimbați foarte mult între platforme, știți că este un hassle pentru a vă muta lucrurile în jur. Din fericire, fișierele muzicale nu au nici un fel de DRM care să le lege pe o anumită platformă așa cum fac filmele, astfel încât să puteți copia și lipi cu ușurință biblioteca. Sau dacă muzica dvs. se află deja într-o bibliotecă cloud, obținerea muzicii pe un dispozitiv nou poate fi la fel de ușoară ca descărcarea unei singure aplicații.

Iată cum puteți muta melodiile dvs. iTunes pe un Chromebook!

Opțiunea 1: instalați aplicația Apple Music pe Chromebook

Dacă ați cumpărat o grămadă de muzică pe iTunes - sau dacă ați încărcat fișierele CD cu iTunes Match - puteți ajunge la acestea doar descărcând Apple Music. Apple Music funcționează pe orice Chromebook care acceptă descărcarea de aplicații Android din Magazinul Google Play, care este cel mai recent lansat în ultimii ani. Doar descărcați aplicația, conectați-vă cu ID-ul dvs. Apple și ascultați!

Scalarea în acea aplicație nu este chiar frumoasă. Se va arăta mult ca un ecran de comprimat mic în mijlocul ecranului dvs. (consultați imaginea din partea de sus a articolului). Sperăm că Apple va rezolva acest lucru în viitor, dar nu funcționează. Puteți instala aplicația Apple Music și puteți asculta muzică fără prea multă ușurință.

Opțiunea a doua: Încărcați melodiile dvs. iTunes în Muzică Google Play

Dacă faci o pauză curată cu ecosistemul Apple, poți muta cu ușurință cântecele tale în lumea Google. Muzică Google Play continuă să fie difuzată ca și serviciul de muzică Google, complet cu un dulap complet gratuit pentru toate melodiile.

Începeți prin descărcarea și instalarea Managerului muzicii Google Play în sistemul în care ați fost stocate melodiile dvs. iTunes. Acesta susține Windows și MacOS. După ce l-ați instalat, închideți-l și conectați-vă cu contul dvs. Google.

După ce v-ați conectat, selectați opțiunea "Încărcați melodii în Google Play" și apoi faceți clic pe "Următorul".

În pagina următoare, selectați opțiunea "iTunes", apoi faceți clic pe "Următorul".

Apoi, veți decide ce melodii să încărcați. Puteți fie să continuați și să încărcați toate melodiile și listele de redare, fie puteți selecta anumite melodii și liste de redare. De asemenea, puteți încărca orice podcast-uri pe care le-ați descărcat în iTunes Make your choice și apoi faceți clic pe "Next".

Muzică Google Play va începe să vă încarce toată muzica din iTunes. Dacă aveți o muzică întreagă, lăsați-o să se descurce.

Când se încarcă toată muzica, poți să o accesezi pe Chromebook descărcând aplicația Muzică Google Play sau vizitând pagina Web a Muzicii Google Play. Selectați melodia preferată sau lista de redare preferată, jucați-vă și bucurați-vă melodiile!