If-Koubou

Cum se utilizează Mirror Screen Mirroring din Windows sau Android

Cum se utilizează Mirror Screen Mirroring din Windows sau Android (Cum să)

Miracast este un standard de afișare fără fir inclus în Windows 8.1, Android 4.2 și versiuni mai noi ale acestor sisteme de operare. Cu un receptor Miracast conectat la un televizor sau alt ecran în apropiere, turnarea ecranului ar trebui să fie ușoară.

Această caracteristică este disponibilă și pe dispozitive care rulează sistemul de operare Amazon Fire și Microsoft Windows Phone 8.1 și mai nou. Țineți minte că Miracast este notoriu delicios și problematic.

Windows 8.1+

Dacă computerul a venit cu Windows 8.1 sau Windows RT 8.1, ar trebui să-l sprijine pe Miracast. Dacă ați actualizat un PC vechi la Windows 8.1, acesta poate sau nu poate să-l susțină pe Miracast. Este posibil să fie necesar să obțineți cele mai recente drivere de pe Windows Update sau de pe site-ul Web al producătorului computerului înainte de a vedea opțiunea "Adăugați o afișare fără fir" de mai jos.

Opțiunea de mai jos a refuzat să apară până când am dezinstalat VirtualBox pe Suprafață Pro 2. Miracastul depinde de o stivă de rețea "curată", astfel încât programele care interferează cu stackul de rețea - VirtualBox, VMware și alte aplicații similare - pot fi necesare dezinstalat înainte ca această opțiune să apară.

Pentru a accesa opțiunile Miracast, glisați din dreapta sau apăsați tasta Windows + C și selectați farmecul Dispozitive. Faceți clic sau atingeți opțiunea "Proiect".

Dacă vedeți opțiunea "Adăugați o afișare fără fir", calculatorul dvs. acceptă Miracast. Pentru a proiecta într-adevăr un dispozitiv Miracast, atingeți sau dați clic pe opțiunea Adăugați o afișare fără fir și selectați dispozitivul din listă. Pentru a vă deconecta de la afișajul wireless, deschideți farmecul Dispozitive, atingeți sau dați clic pe opțiunea Project și faceți clic pe butonul Deconectare aflat sub afișajul wireless.

Aceste opțiuni sunt de asemenea disponibile în setarea PC. Faceți clic sau atingeți link-ul Schimbați setările PC-ului din partea de jos a farmecului Setări pentru a-l accesa. Navigați la PC și la dispozitivele> Dispozitive. Pentru a scana receptoarele Miracast din apropiere, apăsați Add a device (Adăugare dispozitiv). Receptoarele miracast pe care le-ați adăugat apar sub Proiectori de pe acest ecran.

Android 4.2+

Miracast este disponibil pe dispozitive Android cu Android 4.2 Jelly Bean și versiuni mai noi ale Android. Dispozitivele Android au nevoie de hardware-ul corespunzător, astfel încât telefonul sau tableta dvs. Android să nu accepte Miracast - mai ales dacă este vorba de un dispozitiv vechi care a fost actualizat la cele mai recente versiuni de Android. Am efectuat acest proces cu un Nexus 4 care rulează Android 4.4.4.

Mai întâi, deschideți ecranul cu setările dispozitivului - aceasta este aplicația Setări din sertarul de aplicații. Sub secțiunea Dispozitiv, atingeți Afișare. Derulați în jos pe ecranul de afișare și atingeți ecranul Cast. (De asemenea, puteți distribui pe dispozitivele Chromecast de aici, deși acestea nu utilizează protocolul Miracast.)

Atingeți butonul Meniu din partea de sus a ecranului și selectați Activare afișare fără fir. Telefonul dvs. va scana dispozitivele Miracast din apropiere și le va afișa într-o listă în ecranul Cast. Dacă receptorul MIracast este pornit și în apropiere, ar trebui să apară în listă.

Atingeți dispozitivul pentru a vă conecta și pentru a începe difuzarea ecranului. Va apărea o notificare, oferind o indicație vizibilă că transmiteți ecranul. Trageți în jos umbra de notificare din partea superioară a ecranului și atingeți butonul Deconectați pentru a opri difuzarea ecranului.

De asemenea, puteți să transferați din ecranul Setări rapide dacă ați activat funcția de afișare fără fir în ecranul Cast. Trageți în jos cu două degete din partea de sus a ecranului pentru a deschide setările rapide, atingeți butonul Cast Screen și veți vedea o listă a dispozitivelor din apropiere pe care le puteți difuza. Atingeți unul pentru a începe difuzarea.

Dacă computerul, smartphone-ul sau tableta acceptă Miracast și aveți un receptor Miracast în apropiere, ar trebui să fie ușor. Miracast utilizează Wi-Fi Direct, astfel încât dispozitivele nu trebuie să fie chiar în aceeași rețea pentru a comunica între ele. Problemele cu rețeaua dvs. de domiciliu sau cu ruterul nu ar trebui să fie nici măcar un factor. Acest lucru ar trebui să simplifice lucrurile, dar dispozitivele cu miracast deseori refuză să lucreze împreună sau să aibă probleme cu probleme de redare și să cedeze fluxuri chiar și după ce se conectează.

În practică, miracastul este adesea ciudat și buggy. Este posibil să fie necesar să verificați dacă receptorul dvs. acceptă în mod oficial și în mod explicit dispozitivul exact pe care încercați să-l utilizați pentru al arunca. Acesta este un lucru care nu ar trebui să fie necesar cu un standard deschis cum ar fi Miracast, dar ceva care, din păcate, pare a fi necesar. De exemplu, site-ul Roku oferă o listă de dispozitive care au fost testate oficial și certificate pentru a lucra cu implementarea lor Miracast. Verificați documentația receptoarelor Miracast pentru a verifica dacă dispozitivul dvs. este acceptat oficial sau dacă este cunoscut că aveți probleme cu receptorul dvs. specific.