If-Koubou

Cum se utilizează conturi multiple cu Instagram

Cum se utilizează conturi multiple cu Instagram (Cum să)

Există o mulțime de motive pentru care ați putea dori mai multe conturi Instagram. Poate că ai nevoie de una pentru viața ta personală și una pentru afacerea ta. Sau poate tu și partenerul dvs. împărtășiți un dispozitiv, dar doriți să postați fotografii în conturile proprii. Iată cum să faceți acest lucru.

Spre deosebire de Facebook, care este legat de identitatea ta reală, poți crea un cont pentru orice pe Instagram. Și până anul trecut, dacă doriți să utilizați mai mult de un cont Instagram pe telefonul dvs., trebuie să vă deconectați de la primul și apoi conectați-vă la cel de-al doilea. A fost foarte incomod. Din fericire, Instagram a adăugat acum posibilitatea de a comuta între conturi diferite din aplicație. Să ne uităm la fel.

Configurați un al doilea cont

Deschideți Instagram și accesați pagina de profil. Atingeți pictograma roată din partea dreaptă sus pentru a accesa ecranul "Opțiuni".

În ecranul "Opțiuni", derulați în jos până la partea de jos și atingeți "Adăugați un cont".

Și apoi conectați-vă la celălalt cont.

Comutați între conturi

Acum aveți două conturi Instagram instalate pe telefonul dvs. Pentru a comuta între ele, în pagina profilului, atingeți numele de utilizator sau săgeata de lângă acesta. Din meniul derulant, selectați contul pe care doriți să îl utilizați.

Și dacă aveți conturi suplimentare, configurați-le în același mod. Veți putea apoi să comutați rapid și ușor între toate conturile dvs. Instagram.

Cu toate că Instagram a început ca o aplicație simplă de filtrare, acum este destul de puternică, cu multe caracteristici ascunse. Conturile multiple sunt doar unul dintre ele.