If-Koubou

Cum se utilizează mai multe conturi Dropbox pe un singur PC

Cum se utilizează mai multe conturi Dropbox pe un singur PC (Cum să)

Dropbox este serviciul "go-to" pentru stocarea în cloud și sincronizarea fișierelor, dar este, de asemenea, una dintre opțiunile mai scumpe acolo, după ce ați consumat alocarea gratuită de stocare. Și puteți utiliza mai multe conturi pe o singură mașină dacă primăvarăți pachetul de afaceri mai scump. Dar există câteva opțiuni pentru a obține acest lucru.

Calea simplă: Folosiți site-ul Web

Cea mai simplă modalitate de a accesa simultan două conturi Dropbox diferite este să utilizați programul de desktop pentru contul principal și să vă conectați la un cont secundar prin intermediul browserului dvs. (prin modul Incognito, dacă doriți să rămâneți conectat la contul dvs. principal). Site-ul Dropbox vă va oferi acces la toate fișierele dintr-un singur cont și include capabilități de încărcare de bază și de creare de foldere. Desigur, a face totul prin intermediul web-ului nu este la fel de rapidă sau la fel de simplă ca pur și simplu folosind exploratorul de fișiere al sistemului de operare și veți pierde comoditatea sincronizării fundalului. Dar dacă nu trebuie decât să folosiți ocazional un cont secundar, este probabil cel mai simplu mod de a rezolva această problemă.

Calea ușor mai enervantă: Folderele partajate

Unul dintre lucrurile care fac Dropbox atât de util este capacitatea sa de a partaja dosare și fișiere între utilizatori. Dacă există ceva pe un cont secundar pe care trebuie să-l accesați tot timpul, puteți să partajați pur și simplu dosarul relevant cu contul dvs. principal. Iată cum:

Conectați-vă la site-ul web Dropbox din contul dvs. secundar, apoi dați clic pe "Dosar partajat nou". Utilizați "Aș dori să creez și partajați un nou dosar" sau "Aș dori să partajez un dosar existent pentru funcțiile respective. Selectați folderul cu conținutul pe care doriți să-l distribuiți, apoi faceți clic pe "Next".

Introduceți adresa de e-mail pe care ați utilizat-o pentru conectarea primară a contului Dropbox, asigurați-vă că este activată funcția "Poate edita", apoi faceți clic pe "Distribuiți". Un e-mail va fi trimis la adresa primului cont și trebuie pur și simplu să faceți clic pe " pentru a activa conexiunea.

Dezavantajul acestei abordări este că Dropbox nu permite partajarea directorului rădăcină - deci va trebui să puneți totul într-un anumit dosar pentru a-l partaja - iar folderele partajate ocupă spațiu ambii conturi. Deci, acest lucru nu vă va ajuta să obțineți mai mult spațiu, dar vă va ajuta să evitați dificultățile de a avea un cont personal și un cont de lucru, de exemplu.

Modul dur pentru Windows: conectări multiple la PC

Au existat câteva încercări de a depăși restricțiile contului multiple ale Dropbox pentru utilizatorii gratis, dar pe Windows, nici unul nu este mai simplu decât acesta. Veți avea nevoie de privilegii de administrator în contul principal de utilizator Windows. Apoi, urmați acești pași:

Creați un al doilea utilizator Windows (dacă nu aveți deja unul). Acesta este un cont Windows secundar cu parola proprie. Dacă creați această înregistrare doar pentru acest hack Dropbox, aș recomanda să faceți una fără o conexiune la contul de e-mail Microsoft.

Conectați-vă la contul secundar Windowsfără a vă deconecta de pe contul principal de utilizator Windows.Pentru a face acest lucru rapid, apăsați butonul Windows + L, apoi conectați-vă cu contul secundar.

Din contul secundar, descărcați și instalați programul Dropbox Windows. Configurați-o în mod normal și conectați-vă cu informațiile secundare de conectare Dropbox (nu același cont pe care îl utilizați în numele dvs. principal de utilizator Windows).

Închideți contul secundar Windows și reveniți la contul principal Windows. Acum, deschideți programul Windows Explorer și navigați la folderul Users; în mod implicit, acesta este C: \ Users. Faceți dublu clic pe dosarul noului utilizator Windows pe care tocmai l-ați creat, apoi faceți clic pe "Continuați" pentru a accesa fișierele sale cu privilegiile Administratorului.

Navigați la dosarul Dropbox din dosarul Utilizator al contului secundar. Implicit, este în C: \ Users \ [username] (dosarul pe care tocmai l-ați deschis - se va schimba numai dacă ați mutat dosarul de utilizator în timpul instalării programului Dropbox).

Acum, puteți accesa oricând fișierele din contul dvs. secundar Dropbox în Windows Explorer. Atâta timp cât vă păstrați contul dvs. secundar Windows conectat cu programul Dropbox care rulează, acesta va sincroniza automat fișierele cu serverul web al Dropbox. Dacă aveți nevoie să îl accesați rapid, faceți clic dreapta pe dosarul Dropbox, apoi selectați Trimitere la> desktop (creați scurtătură). S-ar putea să doriți să denumiți comanda rapidă secundară cu numele contului dvs. secundar pentru a evita confuzia.

Rețineți că, pentru a păstra ambele instalări ale sincronizării Dropbox, va trebui să rămâneți conectat în ambele conturi Windows în timp ce îl utilizați.

Calea grea pentru macOS: Automator

Puteți utiliza programul Mac Automat încorporat pentru a crea oa doua instanță a programului Dropbox care rulează în același timp cu programul principal din MacOS. Pentru a începe, asigurați-vă că ați descărcat și instalat Dropbox și l-ați setat cu contul dvs. principal. Apoi, creați un nou dosar Dropbox în dosarul dvs. personal de acasă - de dragul exemplu, am denumit-o pe "Dropbox2".

Deschideți programul Automator (utilizați pictograma Spotlight search în colțul din dreapta sus, dacă nu îl găsiți) și faceți clic pe "Workflow", apoi pe "Choose".

În submeniul "Bibliotecă", derulați în jos până când vedeți "Run Shell Script". Faceți clic și trageți intrarea Run Shell Script în partea dreaptă a ferestrei etichetate "Glisați acțiuni sau fișiere aici".

Faceți clic în interiorul casetei de text a scriptului shell și ștergeți "cat". Apoi, înlocuiți-l cu următorul script - puteți copia și lipi de pe această pagină. Rețineți că "Dropbox2", de mai jos, este numele directorului creat în Acasă în pasul de mai sus. Dacă ați folosit un alt nume, modificați scriptul în consecință.

HOME = $ HOME / Dropbox2 /Applications/Dropbox.app/Contents/MacOS/Dropbox &

Acum, faceți clic pe "Executare". Va apărea o nouă copie a programului Dropbox, permițându-vă să vă conectați cu contul dvs. secundar și să îl configurați.

Faceți clic pe Fișier> Salvare pentru a salva fluxul de lucru Automator. Denumiți orice doriți și plasați-l oriunde doriți și pur și simplu faceți dublu clic pe scriptul oricând trebuie să vă sincronizați contul secundar Dropbox. Puteți chiar să adăugați scriptul la elementele de conectare pentru ca acesta să pornească automat când porniți computerul.