If-Koubou

Preview Tabs în Firefox cu Previzualizare Tab 0.3

Preview Tabs în Firefox cu Previzualizare Tab 0.3 (Cum să)

Pentru mulți, Windows 7 sa schimbat destul de mult cu privire la obiceiurile noastre de navigare. Una dintre caracteristicile cele mai utile a fost capacitatea de a distinge rapid între pagini utilizând previzualizările barei de sarcini. Sigur, acest lucru a existat în Vista, dar cei mai mulți dintre ei au fost dezactivați din cauza ineficienței sale. Acum, însă, a devenit o parte integrantă a experienței colective de navigare.

Apariția browsing-ului cu tab-uri a însemnat că nu ne-am acordat acest avantaj atunci când navigați online. Cu enervare, suntem forțați să ne întoarcem la abordarea deschisă și până când vom da seama în cele din urmă despre ce a fost numit site-ul web pe care l-am dorit. Previzualizarea filelor 0.3 abordează această problemă.

Va trebui să reporniți pentru a finaliza instalarea, ca și în cazul tuturor extensiilor Firefox.

Dacă nu ați mai făcut niciodată clic pe el, faceți clic pe caseta de validare "Nu mă întrebați din nou" când apare acest mesaj - vă va salva câteva clicuri enervante în viitor.

După ce ați terminat, veți fi dusi la fila Extensii, puteți căuta actualizări (în acest stadiu nu există) sau puteți să închideți chestia.

Și dintr-o dată, când treceți deasupra unei ferestre, vi se va afișa o previzualizare sub ea.

Această extensie are o clipită când se schimbă între filele previzualizate care pot deveni puțin enervante, dar în afară de aceasta adaugă un element disperat necesar navigării pe Internet. Serviți cu o parte a browsei cu discernământ pentru obținerea celor mai bune rezultate.

Descărcați fila Previzualizare de la programele Mozilla Add-ons