If-Koubou

Imprimați informații detaliate ale directorului cu ajutorul imprimantei Karen's Directory

Imprimați informații detaliate ale directorului cu ajutorul imprimantei Karen's Directory (Cum să)

Căutați o modalitate prin care să obțineți informații despre director sau să le salvați în text cu doar detaliile de care aveți nevoie? Acum poți fi la fel de exact cum vrei cu imprimanta lui Karen's Directory.

Instalare

Fereastra care trebuie să acorde atenție în timpul instalării este a treia. Alegeți între accesul programului la toate conturile / utilizatorii de pe computer sau doar la cel curent.

O privire bună la Printer Directory

Odată ce ați început Imprimanta cu director, există patru zone de file pentru a le vizualiza. "Zona tabelului de bun venit" oferă informații de bază și sfaturi pentru utilizarea programului.

"Zona tabelului de imprimare" se concentrează pe imprimarea directă a informațiilor de care aveți nevoie. Navigați prin structura arborescentă pentru a selecta directorul pentru care doriți să obțineți informațiile. Apoi puteți selecta în mod specific detaliile pe care doriți să le tipăriți în ceea ce privește fișierele și folderele în care se află.

Notă: "Butoanele cu săgeți" din partea dreaptă vă permit să modificați ordinea listelor afișate.

Decideți informațiile exacte pe care doriți să le adăugați în noul fișier text din "Salvare în zona filelor de disc". Observați "Opțiunile de formatare" din partea de jos ... alegeți dacă doriți sau nu să omiteți informațiile suplimentare bazate pe preferințele dvs. personale.

Notă: Dacă treceți la această zonă de file după ce lucrați în zona "Print Tab Area", va trebui să căutați directorul pe care l-ați ales acolo.

Efectuați ajustări suplimentare la informațiile despre fișiere / fișiere tipărite sau salvate pe disc în "Alte zone de file".

Imprimanta lui Karen's Directory în acțiune

Pentru exemplul nostru am decis să tipărim informațiile despre director pentru dosarul Miranda Instant Messenger pe sistemul nostru Vista. După selectarea informațiilor specifice pe care am dorit să le includem, a fost pur și simplu o chestiune de a face clic pe butonul "Print Button". Simplu și ușor…

Pentru noul nostru fișier de text am ales să omitem informațiile suplimentare din "Opțiunile de Formatare", atunci când totul era gata informația a fost salvată pe disc și gata de a lucra cu.

Aici este fișierul text pentru exemplul nostru ... toate folderele și fișierele sunt frumos afișate.

Concluzie

Dacă vă place ideea de a putea să alegeți în mod specific informațiile din directorul pe care le imprimați sau să le salvați în fișiere text, atunci Karen's Printer Printer merită cu siguranță să se uite mai atent.

Link-uri

Descărcați Imprimanta Karen's Directory (versiunea 5.3.2)