If-Koubou

Imprimați fișiere de oriunde prin orice dispozitiv cu Dropbox

Imprimați fișiere de oriunde prin orice dispozitiv cu Dropbox (Cum să)

Ați vrut vreodată să imprimați ceva de pe iPhone sau să imprimați ceva de la imprimanta de birou de pe netbook-ul dvs. acasă? Iată cum puteți face Dropbox să devină un server de imprimare cvasi virtual.

Sincronizarea fișierelor între propriile calculatoare sau partajarea lor la jumătatea distanței lumii este simplă și rapidă cu Dropbox. Singura problemă este că aceste fișiere sunt digitale. Chiar și astăzi, uneori, avem nevoie de toate documentele tipărite pe hârtie. Majoritatea dintre noi nu suntem aproape de o imprimantă tot timpul și de multe ori astăzi folosim documente pe dispozitive mobile care nu pot să tipărească în mod normal.

Dropbox, uimitor, poate fi o soluție la acest lucru. Datorită unui script VBS gratuit de la prietenul Amit de la Labnol.org, puteți seta computerul să imprime automat orice fișier pe care îl plasați într-un anumit dosar din Dropbox. În acest fel, puteți salva un fișier în acest folder de pe telefonul smartphone și puteți obține imprimate în câteva secunde de pe desktop. Să vedem cum funcționează acest lucru.

Configurarea imprimării automate din Dropbox

Dacă nu aveți deja instalat Dropbox pe calculatorul dvs., descărcați-l din linkul de mai jos și configurați-l. Apoi, descărcați și dezarhivați scriptul ePrint.vbs.

Faceți dublu clic pe eprint.vbs script pentru al rula. Aceasta va crea automat un nou PrintQueue din dosarul Dropbox.

Acum, când doriți să imprimați ceva utilizând imprimanta implicită și setările de imprimare implicite, copiați și lipiți fișierul în PrintQueue pliant. Rețineți că, dacă trageți și plasați un fișier în dosar, acesta va muta fișierul în mod implicit; țineți pur și simplu Ctrl cheie, în același timp, și va copia fișierul în schimb.

Asta e! Fișierul dvs. va fi deschis automat în programul implicit și va fi imprimat. Odată ce fișierul va fi tipărit, acesta va fi mutat PrintQueue la Buturuga subfolder. În acest fel, dacă mutați vreodată un fișier în dosar, veți putea să-l regăsiți.

Acest PrintQueue dosarul se va afișa pe orice computer sau dispozitiv mobil pe care îl sincronizați cu Dropbox, dar va fi imprimat numai de pe computerul care rulează scriptul VBS. Deci, veți dori ca acest script să ruleze întotdeauna pe computerul principal. Pur și simplu trageți eprint.vbs fișier în folderul Startup și apoi va fi întotdeauna gata să imprime fișierele dvs. ori de câte ori computerul dvs. rulează.

Imprimarea directă dintr-un program

Acum, indiferent de ce computer sunteți, va fi ușor să tipăriți de pe computerul principal. Există doar un lucru de reținut: Nu salvați niciodată fișierele principale în PrintQueue pliant. Salvați întotdeauna fișierele dvs. mai întâi în folderul în care doriți să le păstrați. Apoi, simțiți-vă liberi să apăsați Salvează ca și împingeți o altă copie în dosarul de imprimare și va fi imprimată automat, indiferent unde vă aflați.

Imprimarea de pe dispozitivul dvs. mobil

Odată ce ați setat imprimarea pe computerul principal, este ușor să imprimați fișiere de pe orice dispozitiv mobil. Există o serie de aplicații pentru toate platformele mobile populare care au fost integrate cu Dropbox, deci verificați linkul de mai jos pentru a găsi aplicații pentru dispozitivul dvs. Acum, scrieți sau lipiți orice text de care aveți nevoie pentru a imprima, salvați-l în acel dosar și veți avea copia pe hârtie în câteva secunde. Există, de asemenea, multe aplicații care pot accesa direct Dropbox-ul dvs., astfel încât să puteți copia și fișierele existente în folderul PrintQueue.

Alternativ, puteți să trimiteți fișiere prin e-mail în Dropbox, apoi să le mutați mai târziu în folderul de imprimare. Aceasta nu este o soluție perfectă, dar dacă aplicația dvs. nu se integrează cu Dropbox, poate fi singurul mod în care puteți ajunge acolo. Căutați la Habilis (link dedesupt) și faceți clic pe Conectați-vă la Dropbox pentru a configura serviciul de e-mail.

Conectați-vă la Dropbox, apoi faceți clic pe Permiteți.

Secunde mai târziu, ar trebui să vedeți o notificare de la Dropbox că ​​Habilis a fost conectat la contul dvs.

Acum, du-te înapoi la site-ul lui Habilis și vei primi o adresă de e-mail unică pentru Habilis. Orice fișiere trimise prin e-mail la această adresă vor fi adăugate la a / De la Habilis în dosarul Dropbox și apoi îl puteți muta în directorul de imprimare mai târziu dintr-o altă aplicație, din browserul dvs. sau dintr-un computer complet.

Nu incepem niciodata sa fim uimiti de cat de util poate fi Dropbox. De la sincronizarea aplicațiilor portabile între computere la partajarea fișierelor cu alții, cu ușurință, pentru a rămâne la timp cu calendare sincronizate, modalitățile prin care puteți să utilizați Dropbox sunt limitate doar de imaginația dvs. De fapt, reduceți numărul de pagini pe care le imprimați, dar dacă aveți încă nevoie de fișierele pe copaci moarte, acesta este un mod excelent de a face acest lucru de oriunde, oricând.

Descărcați Dropbox ePrint [via Labnol.org.]

Începeți cu Dropbox

Descărcați Dropbox pentru dispozitivul dvs. mobil

Găsiți aplicații Dropbox pentru PC, dispozitiv mobil și multe altele

Înscrieți-vă pentru o adresă de e-mail Dropbox cu Habilis