If-Koubou

Imprimați numai ceea ce aveți nevoie în Internet Explorer cu Printee

Imprimați numai ceea ce aveți nevoie în Internet Explorer cu Printee (Cum să)

Doriți să existe o modalitate de a imprima doar materialul de care aveți nevoie într-o pagină web fără toate celelalte junk? Acum puteți face acest lucru rapid și ușor cu Printee for IE.

Instalare și configurare

Instalarea este rapidă și simplă, cu doar patru ferestre de instalare. După ce ați terminat de instalat Printee pentru IE, va trebui să adăugați butonul barei de instrumente în bara de instrumente.

Faceți clic dreapta pe unul dintre barele de instrumente ale browserului dvs., navigați la "Personalizare" și selectați "Adăugați sau eliminați comenzi ...".

După ce ați selectat "Adăugați sau eliminați comenzi ...", veți vedea următoarea fereastră. Faceți clic în zona ferestrei din dreapta pentru a alege noua locație pentru butonul Printee (butonul va fi plasat în poziție direct deasupra selecției). Derulați prin butoanele din zona ferestrei din stânga până când găsiți butonul Printare și apoi faceți clic pe acesta pentru ao selecta. Faceți clic pe "Adăugați" pentru a adăuga butonul Printare pe bara de instrumente, apoi faceți clic pe "Închidere" pentru a termina.

Și există noul dvs. cel mai bun prieten pentru imprimarea conținutului de pe paginile web.

Prințesă pentru IE în acțiune

Pentru exemplul nostru, am decis să vizitați pagina Acceleratoare pentru Internet Explorer 8. Aici puteți vedea pagina web înainte de a utiliza Printee ... Observați tot conținutul suplimentar de pe ambele părți ale zonei de text și de sus. Pentru a activa Printee, faceți clic pe butonul Printare Toolbar.

O privire bună de aproape în partea stângă a barei de instrumente ...

Și în partea dreaptă a barei de instrumente.

Este timpul să curățați această pagină web! Pe măsură ce deplasați mouse-ul peste diferite zone ale paginii Web, veți vedea contururi de portocalie care înconjoară anumite secțiuni ale paginii. Pentru a selecta o zonă pentru editare, faceți clic în zona indicată și va fi umbroasă în verde. Odată ce ați selectat o zonă sau domenii, alegeți acțiunea dorită din bara de instrumente Printare.

Continuați până când aveți pagina web fixată exact așa cum doriți pentru imprimare. Aici puteți vedea că am eliminat toate elementele de pagină web din afara zonei de text și am eliminat și fundalul (foarte frumos!). Privind grozav și cu siguranță gata să tipăriți!

Concluzie

Dacă sunteți în căutarea pentru ceva care să vă eficientizeze imprimarea și să vă ajute să economisiți hârtie și cerneală, atunci Printee for IE este cu siguranță o adăugare recomandată pentru browserul dvs. Internet Explorer. De asemenea, dacă doriți un mod rapid de a tipări textul selectat dintr-o pagină Web din orice browser, consultați articolul lui Mysticgeek.

Link-uri

Descărcați Printee for IE (versiunea 1.6.0.5)

Funcționează pe: Windows 2000 - Vista, versiunile Internet Explorer 6 - 8

Instalat la: Windows Vista (32 biți), Service Pack 2