If-Koubou

Eliminați săgețile pentru comenzi rapide din iconițele desktop din Windows

Eliminați săgețile pentru comenzi rapide din iconițele desktop din Windows (Windows Vista)

În toate versiunile de Windows, ori de câte ori plasați o comandă rapidă pe desktop, acesta va suprapune o săgeată în colțul din stânga jos ca semn vizual că este o comandă rapidă. Dacă nu vă place să aveți acea săgeată, o puteți elimina în câteva moduri diferite. În acest articol, voi vorbi despre un hack de registry și de asemenea despre un utilitar freeware care face treaba.

Eliminați pictograma de scurtături prin intermediul registrului

Mă refer la hack-ul de registru pentru că este cel mai rapid și mai ușor mod de a scăpa de săgeți fără a fi nevoie să instalați programe terță parte. Funcționează pe Windows Vista, Windows 7 și Windows 8 fără probleme. Trebuie să fii puțin confortabil folosind registrul, dar este foarte simplu.

Faceți clic pe Start și tastați regedit în caseta de căutare. În Windows 8, mergeți la ecranul de pornire și începeți să tastați regedit.

Acum navigați la următoarea cheie:

HKEY_LOCAL_MACHINE - SOFTWARE - Microsoft - Windows - CurrentVersion - Explorer - Shell Icoane

Rețineți că este posibil să nu aveți Shell Icoane în mod implicit, sub Explorer. Dacă nu este acolo, faceți clic dreapta pe Explorer în panoul din stânga și alegeți Nou - Cheie.

O tastă nouă va apărea în meniul din stânga și va trebui să îi dați un nume. Introduceți acum Shell Icoane cu capitalizarea afișată în captura de ecran de mai sus. Apoi faceți clic pe Shell Pictogramele din panoul din stânga și veți vedea doar o cheie numită Implicit în panoul din dreapta. Faceți clic dreapta pe orice zonă albă din panoul din dreapta și alegeți Nou - Şir Valoare.

Schimbați numele la număr 29 și apăsați Enter. Apoi faceți dublu-clic pe intrare pentru a afișa editorul de taste. În Datele de valoare câmp, mergeți mai departe și copiați și lipiți următoarele:

% Windir% \ System32 \ Shell32.dll, -50

Faceți clic pe OK și închideți editorul de registri. Acum, deconectați-vă și conectați-vă sau reporniți computerul, iar săgețile ar trebui să dispară de pe pictogramele de pe desktop dacă ați făcut corect. Acest lucru va funcționa, de asemenea, pe 32 sau 64 de biți versiuni de Windows.

Fereastră de comandă rapidă pentru ferestre Windows

Windows Shortcut Arrow Editor este un program minunat mic este preferatul meu pentru că funcționează nu numai pe Windows Vista, Windows 7 și Windows 32 sau pe versiunile pe 64 de biți, dar, de asemenea, nu necesită să vă încurcați cu registrul.

După ce îl descărcați, dezarhivați fișierele și apoi navigați la directorul corespunzător pentru sistemul dvs. de operare și platforma. Există versiuni de 32 și 64 de biți pentru Windows 7 și Vista și același lucru pentru Windows 8. Odată ce executați fișierul EXE, veți obține un dialog simplu, după cum se arată mai jos, unde puteți alege una dintre cele patru opțiuni.

Săgeata clasică este o săgeată mai mică decât cea standard și puteți alege și o imagine personalizată dacă doriți să apară pe pictograma altceva decât o săgeată. Lucrul frumos despre acest program este că nici măcar nu trebuie să vă deconectați pentru ca acesta să funcționeze. Odată ce ați selectat butonul radio, desktop-ul va fi actualizat automat și veți vedea că săgețile au dispărut.

Ștergerea suprapunerii rapide pentru Vista

Ștergerea suprapunerii rapide pentru Vista de fapt, ia registrul hack și îl împachetează într-un mic program. Această mică aplicație freeware nu este în nici un caz o bucată de software uimitoare, cu o mulțime de caracteristici etc, dar, din nou, este de obicei aplicațiile simple pe care toată lumea le iubește. Singurul dezavantaj este că funcționează numai pe versiunile pe 32 de biți ale Windows.

Programul este foarte simplu de utilizat și face un loc de muncă foarte bine. Puteți să micșorați mărimea săgeții pentru comenzile rapide cu săgeți sau să le eliminați complet din pictogramele dvs. Alegeți una dintre cele patru opțiuni din listă și dați clic pe aplica. De asemenea, puteți bifa caseta din partea de jos, care va elimina cuvântul "scurtătură"Atunci când creați comenzi rapide noi pe desktop.

Acum, mergeți mai departe și deconectați calculatorul și conectați-vă din nou. Săgețile dvs. ar trebui fie să dispară, fie să fie diminuate. Am încercat, de asemenea, să rulez acest program pe Windows XP, dar nu mi-a permis.

Dacă doriți să eliminați săgețile de acces rapid din pictogramele de pe desktopurile Windows XP, va trebui să verificați postarea tweaking Windows XP folosind Tweak UI pentru XP. De asemenea, puteți modifica multe alte setări utilizând programul Tweak UI.