If-Koubou

Eliminați butoanele Shutdown și Restart în Windows 7

Eliminați butoanele Shutdown și Restart în Windows 7 (Cum să)

Uneori este posibil să aveți un computer partajat unde nu doriți ca utilizatorii să poată efectua o oprire sau o repornire. Astăzi, analizăm utilizarea Editorului de politici locale pentru a elimina acele butoane din meniul Start din Windows 7.

Notă: Acest proces utilizează Editorul de politici locale pentru grupuri, care nu este disponibil în versiunile Starter sau Home de Windows 7.

Dezactivați butoanele Shutdown, Restart, Sleep și Hibernate

Pentru a deschide Editorul politicilor locale de grup, faceți clic pe Start și introduceți gpedit.msc și apăsați Enter.

În Editorul politicilor locale de grup, navigați la Configurație utilizator \ Șabloane administrative \ Start Menu și Bara de activități și faceți dublu clic pe Îndepărtați și împiedicați accesul la comenzile Închidere, Repornire, Repaus și Hibernare.

Acum doriți să activați această setare și faceți clic pe Aplicați și pe Ok. Puteți să vă lăsați o notă în caseta de comentarii, pe care o găsesc utilă când modificați o mulțime de setări în Politica de grup.

Acum, când vă uitați la opțiunile de alimentare din meniul Start, singurele opțiuni disponibile sunt Deconectare, Comutare utilizator și Blocare.

Setarea intră în vigoare imediat pentru toți utilizatorii aparatului. Butonul de dezactivare a computerului în cazul în care utilizatorul atinge Ctrl + Alt + Del va dispărea de asemenea.