If-Koubou

Eliminați malware-ul încăpățânat cu SuperAntiSpyware

Eliminați malware-ul încăpățânat cu SuperAntiSpyware (Cum să)

În timpul seriei noastre despre cât de mult poate apărea o problemă de malware, am aruncat o privire asupra a trei dintre utilitățile de top care o pot elimina. Cu toate acestea, am fi remiss dacă nu am acoperit o altă alegere de încredere de sus numită SuperAntiSpyware, care poate detecta și elimina peste un milion de amenințări.

Instalare

Instalarea este destul de dreaptă și ușoară după instalarea asistentului. În timpul instalării, asigurați-vă că ați verificat cele mai recente actualizări pentru baza de date de detectare. Aceasta este întotdeauna o caracteristică excelentă în software-ul de securitate, astfel încât să fiți sigur că veți avea totul la zi imediat. O altă caracteristică care să permită în timpul instalării este ca SuperAntiSpyware să păstreze un ochi pe pagina de pornire pentru Internet Explorer, astfel încât ceva umbros să nu-l deturneze.

Utilizarea programului SuperAntiSpyware

Există un mare meniu principal pentru a controla toate funcțiile și caracteristicile. Desigur, nu totul este disponibil cu ediția gratuită, dar suficient pentru a detecta și a curăța malware-ul.

Caracteristicile disponibile sunt adecvate și comparabile cu alte utilitare gratuite de spyware aflate acolo. Pentru a face o actualizare manuală mergeți în Preferințe și în secțiunea Actualizări automate faceți clic pe Verificați pentru actualizări acum. Plasați un cec lângă casetă, permițând verificări de actualizare de fiecare dată când este pornit.

Cu ediția gratuită există suficiente funcții pentru a face treaba, însă pentru unele dintre setările avansate este necesară versiunea Professional care rulează 29,95 USD. Versiunea profesională permite blocarea în timp real, scanările planificate, protecția în registri, scanarea automată, actualizările zilnice automate și asistența gratuită prin e-mail.

În cadrul testelor, o scanare rapidă a durat puțin mai puțin de 20 de minute, aceasta poate părea o lungă perioadă de timp, dar această utilitate scanează cu adevărat fișierele. Cea mai bună opțiune este probabil să creați o scanare personalizată, astfel încât să nu pierdeți timpul cu fișierele muzicale și video. Există trei tipuri de scanări care sunt rapide, complete sau personalizate.

SuperAntiSpyware are în mod cert ceea ce pretinde în ceea ce privește detectarea și eliminarea software-ului rău intenționat. A fost capabil să identifice și să elimine aproape 900 de cazuri de junkware malware.

SuperAntiSpyware se mândrește cu capacitatea de a detecta peste 1 milion de amenințări dăunătoare din partea programelor spyware, adware, spyware, adware, malware, troieni, dialers, viermi, keylog-uri, HiJackers, paraziți, rootkituri și altele. Acest lucru este bine de știut și oferă utilizatorilor o minte când vine vorba de securitatea PC-ului. Dacă aveți o infecție urâtă, aceasta poate fi o unealtă excelentă pentru a descoperi problemele pe care alte programe le pot vedea.

Descărcați SuperAntiSpyware